Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11 poginulih

Talibani preuzeli odgovornost za rušenje američkog transportnog aviona u Afganistanu

Kunduz
Foto: Reuters/ PIXSELL
02.10.2015.
u 07:28

NATO je potvrdio da je poginulo 11 ljudi, među kojima je bilo šest američkih vojnika i pet civila

Talibani su u petak preuzeli odgovornost za napad na američki vojni transportni avion C-130 na istoku Afganistana, izvijestio je NATO koji je potvrdio da je poginulo 11 ljudi, među kojima je šest američkih vojnika.

NATO nije potvrdio uzrok pada aviona koji se dogodio nakon što su afganistanske snage, u suradnji s NATO-ovim snagama i američkom zračnom podrškom, krenule u centar sjevernog grada Kunduza kojeg su u ponedjeljak zaposjeli talibani, piše Yahoo News.

- Naš mudžahedin je srušio američki avion u Jalalabadu - objavio je glasnogovornik talibana Zabihullah Mujahid na Twitteru.

Među poginulima je bilo i pet civila.

>> Talibani zauzeli više od polovice Kunduza, među objektima su i bolnica te sud

Komentara 1

Avatar El Indio
El Indio
09:27 02.10.2015.

Da pogodim, rusofili slave

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije