Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pred raspadom

Talakić saziva izvanrednu skupštinu, a igrači štrajkaju

stambolija
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
04.11.2011.
u 11:18

Naša uprava tri puta nije mogla osigurati kvorum. Izgleda kao da su svi od kluba digli ruke, a ne znam zašto, pita se Nikica Rudar

Stanje je u klubu dramatično. Hitno, vjerojatno početkom tjedna, sazvat će se izvanredna sjednica skupštine. Prelomilo se to danas ujutro, nakon razgovora s predsjednikom Amirudinom Talakićem – potpuno neočekivano izvijestio je novinare bivši tajnik Karlovca Nikica Rudar, koji je ponovno u klubu u kojem se sve glasnije govori o gašenju ili selidbi u županijski rang.

 Rudar je rekao da sastanak skupštine ne znači ostavku uprave ili predsjednika iako nije isključeno da će se nešto takvo i dogoditi.

 – Jednostavno ljudi moraju doći i jedni drugima reći sve što ih ide. Ne bježi se od toga da je ovaj projekt izgurao HDZ na čelu s ministrom Vukelićem i da su sportski iskorak napravili Šprajcer, Pamić i Perković. No kad uprava čak tri puta ne može imati sastanak jer nema kvoruma, znači da su svi digli ruke od svega. Ne znam samo zašto – izjadao se Rudar, dok je trener Damir Patravić rekao da je ekipa potpuno nespremna i da se nada da će na svježinu uspjeti parirati Zadru.

 Čekaju predsjednika

Igrači su odlučili nastaviti štrajk i ni jučer nisu trenirali. Za danas u 15.30 sazvan je sastanak s predsjednikom Talakićem, nakon čega će odlučiti o daljnjim potezima. Ponovno je jedini koji se skinuo bio Adis Stambolija.

 Prazni džepovi

 – Ispada da sam crna ovca, no vjerujte mi da sam u istim govnima kao i svi drugi. Žena i ja imamo 140 kuna i stan plaćen do ponedjeljka. Što će biti onda, ne znam. Prvi sam bio za štrajk i htio sam da izdržimo do kraja, no onda sam slučaj predao arbitraži i jednostavno moram trenirati da bih dobio barem neki novac od sedam plaća, koliko mi ih se duguje. Vjerujte, teško mi je i najradije bih zaplakao – rekao je Stambolija.

Ključne riječi

Komentara 1

PO
portirčić
11:44 04.11.2011.

Nek im pomogne Zdravko Mamić on je mecena HNL-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije