Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasilje na radnom mjestu

Talačka kriza u Teksasu okončana, otmičar ustrijeljen

američka policija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
14.06.2016.
u 21:12

Naoružani otmičar u supermarketu Walmart u teksaškom Amarillu zatočio najmanje jednu osobu ustrijeljen je i najvjerojatnije mrtav, prioćila je policija

Policija u teksaškom Amarillu primila je u utorak poziv o pucnjavi i talačkoj krizi u supermarketu Walmart u tom gradu. Policija nije objavila nikakve pojedinosti, samo je priopćila da je promet u blizini zaustavljen a Walmart je zatvoren.

Snage reda pozvale su ljude da se drže podalje od tog područja.

"Postoje izvješća o tome da bi osoba unutra mogla držati taoce", kazala je policija na Facebooku.

Nešto kasnije policija je objavila da je naoružani otmičar u supermarketu Walmart u teksaškom Amarillu zatočio najmanje jednu osobu ustrijeljen je i najvjerojatnije mrtav.

Policija je taj slučaj okarakterizirala kao nasilje na radnom mjestu, pojašnjavajući da je u naoružanog otmičara pucala specijalna postrojba (SWAT). Taoci u trgovini su na sigurnom, dodaje policija.

Za sada nema informacija o otmičaru. Također nema dojava da je itko ozlijeđen.

>>Troje ozlijeđenih u eksploziji na šangajskom aerodromu

Ključne riječi

Komentara 1

DA
Darko22
08:53 15.06.2016.

Pa jel moguće, da je večernji OPET slučajno zaboravio napomenuti da je napadač musliman, imena Mohammad Moghaddam ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije