Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u marseilleu

Talačka kriza: Pacijent upao u kliniku, zarobio pa ubio zubara

talacka kriza,marseille (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
19.03.2013.
u 15:24

Nakon sat vremena bezuspješnih pregovora s policijom, napadač je ubio vlasnika klinike. Policija je potom upala u zgradu i upucala ga

Naoružani stariji muškarac upao je u utorak ujutro u medicinsku kliniku u francuskom gradu Marseilleu te zatim zarobio vlasnika i jednog klijenta. France 24 javlja da je pritom ranio nekoliko klijenata i radnika klinike u ulici Cantina 65.

Ubrzo je pristigla i francuska policija koja je sat vremena bezuspješno pregovorala s napadačem. Ispostavilo se da je riječ o muškarcu 70-ih godina, nezadovoljnom pacijentu koji se uoči zakazane operacije pojavio naoružan pištoljem, revolverom i dvjema puškama. Nakon što je ubio svog zubara, ujedno i vlasnika klinike, specijalni odred interventne policije GIPN ušao je u zgradu. Napadač je tada otvorio vatru i na pripadnike policije koji su uzvratili i ubili ga.

Ovaj incident još jednom je upozorio na crnu statistiku ubojstava u tom mediteranskom gradu koja je jedna od najvećih ne samo u Francuskoj, negoli i na kontinentu. Prošle godine u Marseilleu su u sličnim okolnostima ubijene čak  24 osobe.

>>Toulouse: Policija uhitila otmičara i oslobodila taoce

 

 

Komentara 2

Avatar pula125
pula125
19:44 19.03.2013.

Neznate vi kako je kad zub boli.

DU
Deleted user
22:07 19.03.2013.

Kaj je ovo, VL postal Dnevni Avaz ... kakva je to bosančeroska riječ UPUCATI doplazila u hrvatski ... Kaj nema više Hrvata u VL?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije