Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedan napad

Taksista Cammea dvojica pretukla ispred KBC-a Zagreb

Taksist
Taxi Cammeo
21.02.2012.
u 19:43

Taksist je napadnut dok je dvoje putnika ulazilo u vozilo, te su mu nanesene ozljede na licu i tijelu

Napad na vozača Taxi Cammea dogodio se danas poslijepodne oko 17.40 sati ispred KBC-a Zagreb i to dok je dvoje putnika ulazilo u vozilo, izvijestili su priopćenjem iz taksi kompanije.

Kako tvrde iz Cammea, dvojica taksista Radio Taksija Zagreb su 48-godišnjeg vozača Taxi Cammea udarali šakama te su mu nanesene ozljede na licu i tijelu. Težina ozljeda još nije poznata, a više informacija bit će poznato nakon što policija obavi očevid.

Ključne riječi

Komentara 16

ST
Stjef
23:26 21.02.2012.

Nemam ništa dobroga reći o \"starim\" zagrebačkim taksistima, ali ovo više nije normalno. Koliko košta da se priopćenja neke privatne tvrtke objavljuju kao vijesti u novinama? Ovo nije prvi put jer smo prije kraćeg vremena čitali o padu nekakvih španjolskih servera u Cammeu i to isto u formi priopćenja iz tvrtke. Znači molio bi cijenu te usluge jer je i moja tvrtka za to zainteresirana.

TO
tomokaro
08:16 22.02.2012.

Pozivam nekog odvjetnika da preuzme slučaj i tim budaletinama zagrebačkih tasista da se u parnici odredi maksimalna kazna i materijalna odšteta a građane Zagreba pozivam da za uvijek bojkotiraju zagrebačke taksiste i da oni svoje guzice griju na imovini koju su stekli vožnjim bez taksimetra i visokim cijenama. Očekujem da će policija brzo otkriti počinitelje i da ćemo saznati njihova imena jer možda su ti nasilnici i moji i vaši susjedi a ja takove baš ne želim u susjedstvu, treba ih ignorirati za sva vremena.

Avatar DucMan
DucMan
20:50 21.02.2012.

Tim l***** svakako i obavezno uz primjerenu kaznu treba izreći i mjeru oduzimanja licence. Ja ne želim sjesti u taksi za čijim je volanom luđak poput te dvojce napadača. Ne možete svakom povjeriti da vozi ljude. A \"gospodi\" iz Radiodio Taksi-ja valjda smeta što su morali rušiti cijenu, što sada moraju malo više raditi da bi zaradili ono što su prije imali sa par vožnji i beskonačnim partijama šaha. Sad mora biti manje šaha a više vožnji da bi se zaradilo isto. Svaka je konkurencija dobra!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije