Naslovnica Vijesti Crna kronika

Taksista Cammea dvojica pretukla ispred KBC-a Zagreb

Taksist je napadnut dok je dvoje putnika ulazilo u vozilo, te su mu nanesene ozljede na licu i tijelu
21. veljače 2012. u 19:43 16 komentara 15 prikaza
Taksist
Foto: Taxi Cammeo

Napad na vozača Taxi Cammea dogodio se danas poslijepodne oko 17.40 sati ispred KBC-a Zagreb i to dok je dvoje putnika ulazilo u vozilo, izvijestili su priopćenjem iz taksi kompanije.

Kako tvrde iz Cammea, dvojica taksista Radio Taksija Zagreb su 48-godišnjeg vozača Taxi Cammea udarali šakama te su mu nanesene ozljede na licu i tijelu. Težina ozljeda još nije poznata, a više informacija bit će poznato nakon što policija obavi očevid.

Elipso

 • Stjef:

  Nemam ništa dobroga reći o \"starim\" zagrebačkim taksistima, ali ovo više nije normalno. Koliko košta da se priopćenja neke privatne tvrtke objavljuju kao vijesti u novinama? Ovo nije prvi put jer smo prije kraćeg vremena čitali o padu nekakvih španjolskih ... prikaži još! servera u Cammeu i to isto u formi priopćenja iz tvrtke. Znači molio bi cijenu te usluge jer je i moja tvrtka za to zainteresirana.

 • tomokaro:

  Pozivam nekog odvjetnika da preuzme slučaj i tim budaletinama zagrebačkih tasista da se u parnici odredi maksimalna kazna i materijalna odšteta a građane Zagreba pozivam da za uvijek bojkotiraju zagrebačke taksiste i da oni svoje guzice griju na imovini koju ... prikaži još! su stekli vožnjim bez taksimetra i visokim cijenama. Očekujem da će policija brzo otkriti počinitelje i da ćemo saznati njihova imena jer možda su ti nasilnici i moji i vaši susjedi a ja takove baš ne želim u susjedstvu, treba ih ignorirati za sva vremena.

 • Avatar DucMan
  DucMan:

  Tim l***** svakako i obavezno uz primjerenu kaznu treba izreći i mjeru oduzimanja licence. Ja ne želim sjesti u taksi za čijim je volanom luđak poput te dvojce napadača. Ne možete svakom povjeriti da vozi ljude. A \"gospodi\" iz Radio ... prikaži još!dio Taksi-ja valjda smeta što su morali rušiti cijenu, što sada moraju malo više raditi da bi zaradili ono što su prije imali sa par vožnji i beskonačnim partijama šaha. Sad mora biti manje šaha a više vožnji da bi se zaradilo isto. Svaka je konkurencija dobra!