Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Taksijem u kolegu

Taksijem se zabio u kolegino vozilo jer mu je preoteo mušteriju

taksi
Arhiv VL
03.05.2010.
u 19:35

Putnica je udarila glavom u vjetrobran i dobila lakše fizičke ozljede, ali psihološka situacija je bila teža jer nije mogla vjerovati što joj se dogodilo.

Dijana Kukin, liječnica koja je pozvala taksi da je prebaci od hotela Dubrovnik Palace do Zračne luke Čilipi, nije ni slutila kako će joj se taj put od 30-ak minuta pretvoriti u noćnu moru.

Naime, Pero Cvrljo, taksist koji je smatrao kako je on trebao putnicu prevesti do zračne luke, a ne Ante Mrdalo u čiji je mercedes Kukin sjela, namjerno se zabio u Mrdalov automobil. Putnica je zbog udarca udarila glavom u vjetrobran i dobila lakše fizičke ozljede, ali psihološka je situacija bila teža jer nije mogla vjerovati što joj se dogodilo.

Sve je započelo još ispred hotela Dubrovnik Palace. Cvrljo je odmah po ulasku liječnice u Mrdalov automobil krenuo u potjeru za njime svojim audijem. Kada ga je sustigao, prešao je na drugu stranu kolnika i namjerno se zabio u njega. Tako je izrazio svoje nezadovoljstvo činjenicom kako je njegov kolega, a ne on zaradio 200-tinjak kuna koliko stoji vožnja od spomenutog hotela do zračne luke.

PU Dubrovačko-neretvanska je obavila očevid i podnijela prijavu protiv Cvrlje kojemu ovo nije prvi prekršaj jer je već otprije poznat po incidentnim situacijama. Opravdanje za ovaj eksces Cvrljo je našao u činjenici kako je njegov taksi bio prvi u redu za vožnju, ali njegovi kolege su potvrdili kako on nije bio u vozilu nego u kafiću te je Mrdalo nakon nekoliko poziva preuzeo ovu vožnju što bi svi i učinili.

Ključne riječi

Komentara 20

OB
-obrisani-
10:56 04.05.2010.

još jedan dokaz o kulturi ponašanja ovih suvremenih kočijaša kao i o njihovoj razvijenosti moždanih vijuga

AB
al bundy
21:21 03.05.2010.

dubrovnik....najveca pljacka u turizmu...taxi, kafici, restorani,,svi pljackaju,,,ovoj taksist je samo vrh istih taksista...nikad vise tamo ne vracam...cavtat je druga prica...pozitivno drugaciji

ČO
čombe
08:32 04.05.2010.

Šoferčini smjesta treba uzeti licencu i dati kakvog dobrog tovara ili rikšu pa neka taksira turiste ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije