Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILANOVIĆ, BUDO LONČAR, MESIĆ na obljetnici

'Tako će proći ako dirnu Dalmaciju i Hrvatsku!' Partizan koji gazi glavu okupatora na Malom Ižu jasna poruka svima

21.07.2022.
u 22:00

Na obilježavanje 80. obljetnice Maloiškog ustanka vjerojatno će doći dvojica predsjednika, generali HV-a, Bude Lončar. Tog 26. srpnja 1942. zarobljeni mještani ubili su četvoricu Talijana, dvojicu ranili, a dvojicu su bacili u more…

Komentara 30

Avatar kenshi
kenshi
23:18 21.07.2022.

Budimir Lončar bi trebao biti u zatvoru umjesto da se šeće po domjencima.

Avatar horuk
horuk
22:58 21.07.2022.

Talijani su bili okupatori. Ni jedan okupator nije zasluzio neki pardon. Ali zlocini nad svojim narodom u ime lijeve (ili desne) bolesne ideologije je nesto odvratno. Jos odvratniji su oni koji danas jos uvjek opravdavaju te zlocine a brane donedavne okupatore

ND
Necijepljeni degenerik
22:46 21.07.2022.

Drugovi postali antifašisti samo tri godine nakon početka 2. svjetskog rata, i to nakon što su ih uhvatili da kradu ulje. I jedno i drugo iz uvjerenja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?