Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALI SIVI

Tajvanac tvrdi da je prvi na svijetu završio 'World of Warcraft'

World of Warcraft
Blizzard Entertainment
05.12.2009.
u 18:45

Korisnik s nickom "Little Gray" tvrdi da je prvi izvršio sve zadatke potrebne da se dođe do kraja u popularnom MMORPG-u Blizzard Entertainmenta

Igrač s Tajvana "Little Gray" tvrdi da je došao do kraja World of Warcrafta i ispunio sve zadatke postavljene u tom iznimno popularnom MMORPG-u (Massive Multiplayer Online Role Playing Game) koji drži više od 60 % svjetskog tržišta "igranja uloga" na internetu.

Tajvanac kaže da je ispunio svih 986 postignuća navedenih u armouryju WoW-a, ali na tu pobjedu sjenu baca to što je jedno postignuće vezano za određen događaj ("B B King") propustio, ali je dobio lažni dodatni poen za postignuće pomoću kojeg je to uspio izbjeći.

Da bi došao do rkaja, "Little Gray" ubio je 390.895 stvorenja, sakupio 7.255.538.878 poena štete, izvršio 5.906 questova tj. potraga (što znaći 14.62 potrage svaki dan), napao 405 tamnica i zagrlio se s 11 igrača.

A još da je i "B B King" izvršio, gdje bi mu kraj bio....

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar miletiml
miletiml
18:51 05.12.2009.

svasta, kud to vodi mlade ljude

OB
-obrisani-
18:25 06.12.2009.

Čista laž i muljaža, nitko čuo nikad za \"little grey\"-a. Odgovorno tvrdim da je to goldseller.Pošto je on s tajvana, i kao takav NEMA pristup US ili EU serverima koji čine 90% igre. Kao prvo, novinari probajte igrat igru pa da vidite, ja sam Loremaster- što znači da sam napravio SVE questove u SVIM područjima, i SVE dungeone, i to prije 3 godine. A i na LK ekspanziji, nit 15 dana nakon što je izašla.Level 80.. Fakat trebate se informirati o onome o čemu pišete i skinut se sa facebooka di svaka budala može tvrditi da je \"kralj svijeta\". Pun Jankomir takvih. Bilo bi stvarno lijepo da se potrudite malko prvo istraživatei..recimo na kojem serveru je lik? Private servers SE NE RAČUNAJU. A što se tiče \"7.255.538.878\" points of DMg, - to napravim u jednom TOC 10 , preko vikenda..uz redovne WG i daily quests...Ajme majko kojih budaletina...

OB
-obrisani-
18:30 06.12.2009.

Osim toga, nema teorestke šanse da je završio SVA postignuća, jer za to moraš playat 5 godina. LOL za world achievement koja su svake godine nova :S and :S and load of crap..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije