Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan trgovaca
Povratak na članak

Tajni kupci stalno nas obilaze, a bolovanja i godišnji za nas su luksuz

Istodobno napominju kako trgovine rade sve duže, s istim ili manjim brojem zaposlenih

Komentari 1

ST
stacy4
13:19 29.04.2014.

Zalosno je sto se sve tolerira poslodavcima I pitam se gdje je inspekcija rada kada treba stititi radnicka prava! Takodjer se pitam za koga postoje zakoni I zasto jedni slave sve praznike a drugi I kada bi mogli imati priliku odmoriti se I biti sa svojim najdrazima, moraju opet raditi! Kako to da ljudima zaposlenim u trgovackim centrima Uskrs se vodi kao slobodan dan!? Dok jedni spajaju sve sto se spojiti moze drugi rintaju za male pare a poslodavci ocekuju jos k tome da se smjeskaju jer nikad ne znas kada ce tajni kupac se pojaviti! Sretan praznik rada koji ce mnogi nazalost umjesto uz rostilj provesti na svom radnom mjestu u nekom od trgovackih centara glumeci da je sretan!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.