Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAŠTO SE NIŠTA NIJE PODUZELO?
Povratak na članak

Tajne službe znale su da će islamisti napasti: Predsjednik i premijer krive jedan drugog

Nedjeljni su bombaški napadi korak unazad za Šri Lanku, u kojoj u posljednjih deset godina nije bilo nasilja takvih razmjera.

Komentari 8

MO
morejeslano
18:50 22.04.2019.

Još jučer budisti, danas islamisti. MS mediji zbunjeni. A mi običan puk znali smo od početka tko rado ubija kršćane ali i sve druge vjere osim Islama.

VL
5S
505.scrtom
20:37 22.04.2019.

Zbog toga treba tu državu maksimalno sankcionirati i sve ostale države u kojima su kršćanske i ostale manjine izložene teroru.To se jednostavno da napraviti pa da vidimo..

VL
IH
iron.hide.54966
19:00 22.04.2019.

Naravno da su znali, podupiru ih...

VL
DU
Deleted user
00:32 23.04.2019.

Lako papi blebetat iz Vatikana "imigranti" i islamisti su nasa braca prihvatimo ih rasireni ruku. A sto on sam ne zagrli jednog bombasa samoubojicu?

VL
DU
Deleted user
21:01 22.04.2019.

Zašto se nije ništa poduzelo? Jer nisu mislili da će napad biti ovolikih razmjera pa da će se i oni moći izvući na psihički poremećenog pojedinca, ostalu dvojicu, trojicu prešutjeti i brzinski zataškat stvar kao što je bio slučaj uu Minhenu? Jer su im javili da su mete "Easter worshippers" ilitiga štovatelji Uskrsa, kako su žrtve nazvali neki vodeći mediji i političari uključujući vic figure Hillary i Obamu, pa su polupali lončiće? Zato što sporo pale kao i oni kojima je trebalo više od 24 sata da *prenesu* vijest da su napadači islamisti? Zato što su svi od reda neozbiljni pozeri.

VL
KE
kelab
21:43 22.04.2019.

Islam je na smrtnoj postelji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.