Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga
Povratak na članak

Tajna nestanka Martine Horvat, kćeri nestalog branitelja

Policija i dalje iščekuje rezultate razgovora i potrage u Francuskoj, dok u Hrvatskoj istražuju i u Vukovaru, Splitu, Šibeniku, Sinju

Komentari 13

Avatar DucMan
DucMan
06:29 07.06.2010.

Izgleda da o toj djevojci nitko ne zna istinu.

VL
MI
mica1111
22:13 06.06.2010.

...prije bi ja to nazvala neodgovornošću i prema sebi i prema drugima...prvenstveno svojoj djeci...nema se tu puno što opravdavati...da ne kažem,da me ne bi čudilo...da je tako u magnovenju i poslao na drugi svijet glavnu junakinju ove priče...

VL
MB
martinin brat
11:20 23.11.2015.

DucMan Prvo sto zelim reci na tvoj komentar da bi dao ruku u vatru za nekog koga tako malo poznajes nebi se slozio al dobro. Drugo je to sto kad ju je toliko volio zasto nije sam prijavio njen nestanakak nego sam ja to ucinio 16.03.2010. u Vukovaru. Treće je to da se puno toga nezna vezano za njega i da je u vojnom konvoju prosvercao kiselinu za otapanje visoko rizičnih mina iz Sudana s kojom se hvalio kad je dosao u hrvatsku. Četvrto je to da nije imao objasnjenje za nastale rane na njegovim rukama te je u nekoliko navrata mjenjao iskaz na policiji bas vezano za pitanja od kud te ozljede na njegovim rukama. Peta stavar je ta da taj laptop koji je unisten do krajnjih granica naden na njegovom imanju kod Luckog kao i njene odjece. Šesta stvar je ta da mu je lociran mobitel na imanju i da je zadrzao se otprilike izmedu 6-7h na njemu naravno dok uklanjao sve dokaze "spaljivao". Sedma stvar je ta da Sasa Leskovcanin je prije toga svega osuden u Zagrebu radi posjedovanja velike kolicine oruzija i nesto droge...itd. pa me sad zanima dali bi ti ili bilo ko drugi koji ga poznaje malo ili puno dali "ruku u vatru"za takvu osobu pa cak da mu je i rodenj brat.? Hvala na razumijevanju al nedam na svoju krv i točka. Jer nije moja sestra ubila njegovu dijecu ili bilo kome sta nazao napravila. Lijep pozdrav.

VL
Avatar arcanius
arcanius
12:36 05.06.2010.

dva nula za pošten svijet, a možda i više.

VL
MI
mica1111
14:52 05.06.2010.

...nažalost kako je i s kim živjela tako je i završila...sve sam ološ od društva...

VL
Avatar Svećenik
Svećenik
15:16 05.06.2010.

\"Prostitucija? Ni govora! – tvrdi Sanja Bjedov-Popović, vlasnica agencije Best model, čije su članice i Aleksandra Grdić\" ????????????????

VL
OB
-obrisani-
17:23 05.06.2010.

ej hodja da nisi ti njihov musterija-od kud zi lova hehehehehehe

VL
UT
utatica
18:00 05.06.2010.

saša, dijete nevoljeno, odraslo u domu, živio neko vrijeme kod tete pa sa starim invalidom, znancem u derutnoj sobi, kad invalid umire Saša se nađe na ulici, ženi se dobrom i situiranom djevojkom i dobiva dvoje prekrasne dječice, ali njegovovo je srce nemirno, luta, traži ni sam ne zna šta, nikako da mu se srce smiri, dobiva ljubav ali traži više, nezasitan je, nitko i ništa mu ne može utažiti tu žeđ za toplinom, povjerenjem, odanošću, ljubavlju za koje je bio uskraćen gotovo cijeli život, Saša neka ti se duša u Bogu smiri, neka te dobir Bog namiri u svemu za što si bio uskraćen, na što si imao pravo već svojim rođenjem i činjenicom da si bio dijete!

VL
TU
Tupislav
00:55 06.06.2010.

\"\"provela vikend u Opatiji s jednim čovjekom u hotelu i vratila se sa 200 eura\"\" - Cijeli vikend ... Kak se meni ne dogodi da prodjem tako jeftino ? ! :(•!•):

VL
OR
ordinaryhandsome
04:28 06.06.2010.

hehe Tupislav, a možda je zdrobila imaginarnih 800 još u Opatiji ;P btw nisam znao da sam imao ovak simpa susjedu, baš grozno da je tako završila, a dok je tako dugo nema čini se da se neće ni pojavit.... grozno.. fora cura, tip za plot izgleda.. tko zna tko je bio taj ljubomorni ako se sa svima znala zbližit..

VL
MI
mica1111
07:24 06.06.2010.

...utatica...e,jako volim takve priče...te teško djetinstvo,te neshvaćen,te dovoljno ne voljen...te traži još ljubavi...te lijevo te desno... ...oženio se bogatom,oliti imućnom ženom,dobio dvoje lijepe dječice...,ali opet nije dosta,drogira se...juri motorima...ganja problematične balavice,loče tablete...ne živi sa ženom...,nego vrag zna s kim...i čimee je taj čovjek zaslužio da ga se žali... ...hoćeš Bogu nećeš,hoćeš vragu...rukama i nogama...

VL
UT
utatica
21:03 06.06.2010.

mica111, onaj koji nije dobio nema ništa za dati, emocionalni invalidi su u pravilu uvijek djeca emocionalnih invalida

VL
Avatar DucMan
DucMan
17:19 07.06.2010.

@mica1111 Nitko nije napisao niti \"bogatom\" niti \"imućnom\" ženom. Utalica je napisala \"situiranom\", a to znači upravo to. Daleko je njegova žena od bogatstva. Mislim, nije bitno... Ali čisto da se ne šire neke fame i neosnovane priče. Ti oo njemu ne znaš ništa, pa tako ni čime je zaslužio da ga se žali. Ali ni to nema veze. Ja ga slabo znam, ali bih dao ruku u vatru da on nije ubio nikoga. I jedva čekam da se ta priča rasplete.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.