Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
04.12.2014. u 11:49

Šuker je poput muža koji je pobjegao od ljutite žene i sad pijanči s prijateljima

Željku Veli sinoć je iznad usana lebdio onaj tipičan cinični osmjeh dok je prepričavao Šukerov bizarni intervju Bangkok Postu. U njemu je ovaj ishvalio svog domaćina Worawija Makudija, a da nije ni zucnuo o problemima u svojoj kući. Šuker je poput muža koji je pobjegao od ljutite žene i sad pijanči s prijateljima čekajući da mu se ona smiluje i pozove ga natrag u krevet.

Međutim, on nije ni svjestan kakva ga "oklagija" čeka čim zakorači na vrata svog doma. A vjerojatno i ovjeren zahtjev za razvodom braka. Ako jednog dana Davor Šuker odluči otići s Tajlanda i vratiti se u Hrvatsku, njegovi današnji domaćini mogli bi mu na rastanku zapjevati pjesmu Đorđa Balaševića "Odlazi cirkus iz našeg malog grada". A s tom istom pjesmo mogli bi ga i dočekati u domovini jer sjetite se samo nekih stihova: "Laka noć dame i gospodo, eto i ova predstava je završena, nadam se da ste uživali u njoj. Bilo je zadovoljstvo glupirati se za vas sve ove godine..."

Nije Šuker jedini koji, poput nekog srednjoazijskog diktatora, ne živi u realnom svijetu. Američki državni tajnik John Kerry, govoreći sinoć o prvim iranskim napadima na ISIL, izbjegao je potvrditi ono što svi znaju: da su Teheran i Washington postali saveznici. Jasno, Kerry ne želi glasno govoriti o strateškom savezništvu da ne bi razljutio ionako namrgođene Izraelce. Ali zato je HTV-ov novinar Branimir Farkaš (koji je inače jedini napravio prilog o ovoj vanjskopolitičkoj poslastici) morao analizirati taj geopolitički presedan. Srećom, nije zaobišao kuriozitet da su Iranci teroriste ISIL-a bombardirali avionima koje su im prodali – baš Amerikanci.

PLUS

Nova TV: U kratkom prilogu o umjetničkom klizanju dvije senzacije: Kiira, najljepša klizačica svijeta, i bradati Ilhan, bivši turski nogometaš, koji je loptu zamijenio klizaljkama

MINUS

Dnevnik HTV1: Ili predsjednički kandidati stalno govore isto ili novinari uvijek izrežu iste rečenice. Vinili su se vratili, ali u modi ipak nisu političari koji zvuče kao pokvarene ploče

>> Kako je Torcidin doktor sociologije iskoristio svojih pet minuta na HTV-u

>> Putin u intervjuu demonstrirao zašto ga Times smatra najmoćnijim na svijetu

Komentara 3

DU
Deleted user
12:05 04.12.2014.

Kakve veze ima Đorđe Balašević sa Davorom Šukerom???

DU
Deleted user
12:32 04.12.2014.

Dok Suker gradi ugled hrvatskog nogometa u svijetu, marginalna nadobuda piskarala, bez pameti i znanja sve bi pljuvala jer im tako se cini zgodno... Naprijed Suki, psi i stoka sitnog zuba nek laje, karavane, HNS i Zdravko Car Mamic - idu dalje!!!

IM
imotadin
01:54 05.12.2014.

Jedini koji valja u hrvatskome nogometu jeste Davor Šuker. Šuker gradi, a satarluk ruši. Stidite se, tiskotine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije