Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraživanje

Tadićeva isprika u Vukovaru pozitivna je za 65,2% ispitanika

tadic
Patrik Macek/Pixsell
02.12.2010.
u 21:00

Istovremeno sindikalni dogovor s Vladom i njihov tzv. uspjeh doista je uspjeh za samo 24,5 posto ispitanika

Prema istraživanju Crodemoskopa za studeni, ispriku srbijanskog predsjednika Tadića u Vukovaru pozitivno doživljava 65,2 posto ispitanika.

Istovremeno sindikalni dogovor s Vladom i njihov tzv. uspjeh doista je uspjeh za samo 24,5 posto ispitanika, dok je u percepciji građana najlošije prošlo zamrzavanje mirovina u 2011. godini, što je negativnim ocijenilo 77,8% ispitanika.

Komentara 10

ST
standup
22:26 02.12.2010.

..i Nenadcé, Milancé, Milovanka,Radodajka,Radomila,Svetisava..pa joca, goca , ceca, cica, ...i lepa-Fakreta Brena......-:))

MO
moshmislit
23:23 02.12.2010.

ne kenjkajte gluposti

OB
-obrisani-
21:52 02.12.2010.

ispitanici su bili sljedeći Vojislav,Nemanja,Stevo,Dušan,Milorad,Uroš,Miloš,Živorad,Jovan,Đuro,Srboljub,Svetozar,Aleksandar,Vuk,Vukosava,Sava,Radivoj,Strahinja,Aksentije,Borivoje,Borisav,Lazar,Budislav,Bogoljub,Bratoljub,Vaso,Vujadin,Dragoljub,Dobrosavka,Živomir,Živojin,Jevrosim,Milutin,Miodrag,Negoslav,Milisav,Fotije,Čubrilo itd itd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije