Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri dana u RH

Tadić ne kupuje vilu na Visu vrijednu 850.000 eura

boris tadić (1)
Ivana Ivanović/PIXSELL
14.08.2012.
u 10:20

− Boris Tadić boravio je u trodnevnoj privatnoj posjeti Hrvatskoj i sve špekulacije o smještaju u kojem je bio, političkim motivima posjeta i planovima kupovine nekretnina u Hrvatskoj nisu istiniti − priopćeno je iz DS-a

Nakon natpisa koji su se pojavili u medijima u Srbiji i Hrvatskoj kako će Boris Tadić, bivši predsjednik Srbije, nakon boravka u vili na Visu vrijednoj 850.000 eura kupiti kuću za odmor, stigao je demantij iz njegove stranke. 

 − Predsjednik Demokratske stranke (DS) Tadić boravio je u trodnevnoj privatnoj posjeti Hrvatskoj i sve špekulacije o smještaju u kojem je bio, političkim motivima posjeta i planovima kupovine nekretnina u Hrvatskoj nisu istiniti − priopćeno je iz DS-a, a prenosi Press.

Tadić je na Visu proveo nekoliko dana, putovao je redovnom trajektnom linijom, a u Splitu ga je dočekalo osiguranje s automobilom.

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
10:33 14.08.2012.

Glavno političko pitanje u svezi boravka Tadića na Visu jest tko i s kojim zakonskim ovlaštenjem je dopustio da ga cijelim putem od hrv. granice do ST i kasnije na Visu štite srbijanski tjelohranitelji (njih 5) i s kojim ovlastima? Dakle, Boris Tadić nije državnik - ako se Visom opet prešetavaju "mrgani" iz Srbije, onda je to kršenje hrv. suvereniteta. Ako je bila sigurnosna procjena da ga ipak treba štititi, iako nije državnik, tada je tu zadaću trebao preuzeti na granici hrv. MUP i pratiti ga dalje kao i ostale štićene osobe.

LI
liliZG
10:49 14.08.2012.

mikrogrizzly...........................pa bolje ti je da ga štite njegovi mrgani, ako ga tko u tom slučaju ukoka, naši nisu krivi niti su porezni obreznici RH potrošili kune na njega...........

RB
Ruđer Bošković Croata
10:31 14.08.2012.

Ma nije Tadić toliko blesav ..na Visu često gori!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije