Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zove se Boris?

Tabloid Globe: Ubojica princeze Diane skriva se u Hrvatskoj?!

princeza Diana
Foto: BigPictures/PIXSELL
06.01.2014.
u 11:02

Tabloid navodno otkriva i plan princa Williama da ga privede pravdi 16 godina nakon prometne nesreće u Parizu u kojoj je umrla njegova majka

Britanski princ William navodno je pronašao muškarca koji je stajao iza ubojstva njegove majke princeze Diane, piše američki žuti magazin Globe u broju koji će biti objavljen 13. siječnja, ali je u medijima završila njegova naslovnica.

Na naslovnici piše da je princ William na tragu ubojici koji se skriva u "planinskoj regiji" u Hrvatskoj blizu Jadranskog mora. Navodno se misteriozni ubojica zove Boris te se skriva zajedno sa dva suradnika. Tabloid navodno otkriva i plan princa Williama da ga privede pravdi 16 godina nakon prometne nesreće u Parizu u kojoj je umrla njegova majka, piše Showbiz Spy.

U kolovozu je Scotland Yard potvrdio da istražuje tvrdnje da su nesreću u kojoj su poginuli princeza Diana i njezin partner Dody Fayed 1997. godine izazvali operativci Britanskih specijalnih postrojbi. U svojoj knjizi Alan Power je napisao da je odluka o ubojstvu princeze Diane donesena kako bi je se spriječilo da iznese neugodne informacije o njezinom bivšem suprugu, princu Charlesu. Scotland Yard je jasno izvijestio kako neće ponovno otvoriti istragu, već samo istražuju nove informacije kako bi odlučili jesu li dovoljno vjerodostojne za daljnju istragu.   

>>Britanska policija: Nema nove istrage o smrti Lady Di

>>Lady Di s onog svijeta poručila: Kate Middleton je premršava

Komentara 53

Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
12:07 06.01.2014.

Boris Dezulovic,ahahaahh

VL
VL1
12:19 06.01.2014.

Bolje im je mudro šutiti nego valjati gluposti. Diana je poginula s ljubavnikom i još je bila trudna. Sutrašnji kraljević bi imao polubrata Arapa. To nije smetalo nekom pastiru iz Velebita ili Biokova, zna se komu je to bio trn u oku.

Avatar Matija Gubec
Matija Gubec
11:34 06.01.2014.

Boris, jel to pravo ime ili kodno ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije