Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12.12.2014. u 14:00

Bilo je 25 točaka dnevnog reda. Fantastično, to još uvećava uspjeh jer su u prosjeku rješavali točku dnevnog reda za samo 36 sekundi!

Pao je novi rekord, a posvećeno mu je malo vremena na nacionalnim televizijskim programima. Hrvatska je vlada, naime, održala najkraću sjednicu u zadnje tri godine. Milanović i njegovi ministri potrudili su se, uvježbali i – upriličili sjednicu Vlade kraću od 15 minuta! Koliko je to težak zadatak bio, postat će jasnije kada otkrijemo da je na sjednici bilo – 25 točaka dnevnog reda! Fantastično, to još uvećava uspjeh jer su u prosjeku rješavali točku dnevnog reda za samo 36 sekundi!

I dok TV bilježe taj uspjeh, nikome nije palo na pamet zapitati čemu služi ovakva predstava u kojoj su ministri dizali ruke dva puta u minuti. Pardon, HTV-ov Studio 4 primjećuje kako je na "rekordnoj" sjednici bilo više zamjenika, no ministara. I to nešto govori, zar ne. No, analize učinkovitosti nije bilo, pa nastavimo u istom tonu. Zaželimo Vladi da u zadnjoj godini uspije i popraviti rekord. Idemo dečki i cure, možete vi odraditi sjednicu i za 10 minuta. Pa ćemo onda pozvati suce iz Guinnessove knjige rekorda i neka taj rezultat postane svjetska baština.

RTL je potom u dugom prilogu pokazao ledinu u Donjoj Zelini, gdje se nalaze deseci rabljenih Vladinih i automobila državne administracije. Svi zainteresirani mogu doći, pogledati Audije, BMW-e. Auti u kojima su se vozili ministri, premijeri imaju početnu aukcijsku cijenu od 26 do 34 tisuće kuna. Bagatela. Jedini je problem što kupuješ mačka u vreći, ne smiješ auto pregledati, samo pipkati izvana. Poruka ovih priloga? Nakon brzinskog sagorijevanja ove vlade, slijedit će rasprodaja svega. Za bagatelu.  

PLUS  

Pun p'jat Nova TV. Luka Nižetić nepresušni je izvor talenata. Nakon pobjeda na natječajima za pjevanje, plesanje, ovdje širi ljubav za kuhanje. 'Ajd, malo optimizma  

MINUS  

S. Deroose iz Europske komisije optužio je Grčića i Lalovca za nesposobnost u korištenje EU fondova. Kaže, apsorpcija vam je nikakva. Vijest svi skrivaju, jedino ne na N1

>> Milanović: Spriječit ćemo rast plaća dužnosnika

Komentara 18

Avatar fotograf
fotograf
14:18 12.12.2014.

Ovo nam vodi državu???

DU
Deleted user
14:42 12.12.2014.

tako to radi partija svi za šefa

MA
malimiš00
15:04 12.12.2014.

Tako dugo je trajala? ufff.. opet su se pretrgli od posla.. kao i uvijek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije