Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje Josipu Antiću
Povratak na članak

Svjedokinja: Zefo je Davoru uzeo Mercedes

U nastavku suđenja Josipu Antiću Zefi zbog iznude od Davora Golubića u petak je trebala svjedočiti i Indira Levak, ali nije se pojavila.

Komentari 11

FI
Fisherman
12:36 23.04.2016.

Sta je Hrvatine...niko nema muda nesto komentirati a svi znate da je tip kriminalac i kamatar...pa cak kladim se da nema ni policajca koji to nezna...Nek se on nama lijepo sece sa pistoljem za pasom po gradu...sta je rodaci...sta ste se usrali.

VL
HR
Hrvat001
13:59 23.04.2016.

Zna se tko je zefo. Diler kokaina, iznuđivać i kamatar. Žao mi je samo što po povratku sa terena 95. a i ranije nismo riješili Zagreb i Hrvatsku toga ološa i njemu sličnih.

VL
SC
schwertransport
13:05 24.04.2016.

Jel zefa u prevodu Josip

VL
BI
biancabagic
03:37 06.04.2017.

Zefa je kriminalac narko diler kamatar i ubojica Zlatko Bagaric uzevsi ga pod svoje od njega je ucinio bogatasa kao i Josipa Glasnovica Svabo ali tada su se polakomili ubili mozak mafije svog dobrocinitelja da bih bili kraljevi mafije tee ucinili jedan veliki pigresan korak u kojem je vise manjih a jedan je njihovo samounistenje kada misle da su pametni a nisu to je tako

VL
BA
baksi
22:41 23.04.2016.

Sta je fisherman pitaj ti toga zefu kako Zlatko Bagarić dijeli odgojne

VL
MX
Mister X
00:40 25.04.2016.

Vidimo da ni jakome sucu koji zatvara prijašnjega premijera na 10 godina ,.. Lopina ne da novac ... A kao Kamatar moraš uzeti u ruke tu svoju stvar !!!!! Inače nemožeš drugima da pomogneš kad dođu gnjide na koljenima poo lovu svjesni da ni materi ni jednoj banci ne vračaju dugove !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.