Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA AGRAM
Povratak na članak

Svjedokinja: Ako bi i vidjeli da netko ne zadovoljava uvjete, ne bi po tome postupali

U nastavku suđenja u aferi Agram svjedočili Zora Baković, Tamara Juzbašić i Boro Stipić

Komentari 2

KO
Kokoiduhovi
19:21 25.02.2020.

Vidjeli smo i pročitali koliko podataka se može saznati o nečijem namještaju, cipelama, odijelima, navikama, trošenju, imovini, pogodovanju - i bez moći i resursa koje imaju MUP, DORH, USKOK....koga vi to zafrkavate? Znamo mi da smo nazvani "stoka sitnog zuba"" i "oni idioti", no zapitajte se koliko je tim "idijotima" već puna kapa vaših laži i lopovština.

VL
DU
Deleted user
20:32 24.02.2020.

Bandićevi pijuni odgovaraju, a on se bu izvukel kao uvijek. U koliko afera su ga stisnuli a izači će nevin s oslobađajućom presudom. Tako je to u lijepoj našoj. Ne u Zagrebu, pardon. Tu je sve namiješteno u zagrebačkom holdinguu samo veze pomažu. Glavni ROĐO je Milan.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.