Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPECIJALCI NA TERENU

Svjedoci strave u Velikoj Gorici: 'Natjeravao ju je puškom i pucao u nju. Čuli su se povici'

Muškarac u Velikoj Gorici puškom ubio ženu i pobjegao
Zeljko Lukunic/PIXSELL
Autori: Hina, Večernji.hr
29.12.2023.
u 11:16

"Znam ga cijeli život, miran čovjek. Popije jedan gemišt u kafiću i ode. Već duže vremena je u invalidskoj mirovini", ispričao je jedan od susjeda.

Zagrebačka policija izvijestila je da su kući u Velikoj Gorici, gdje su locirali osumnjičenoga, oko 11:20 pronađena tijela starije članice obitelji i muškarca, najvjerojatnije počinitelja kaznenih djela ubojstava i samoubojstva.

Prema prvim podacima, osumnjičeni je u petak oko 10 sati puškom ubio svoju suprugu u cvjećarnici nedaleko od njihove obiteljske kuće u istoj ulici u Velikoj Gorici.

- Sve je počelo jutros. Natjeravao ju je puškom po kući, pucao je u nju, čuli su se povici. Ona je ležala ranjena u dvorištu. Brzo su stigli specijalci koji su okružili kuću - rekla je za 24sata žena koja živi nedaleko od kuće.

- Znam ga cijeli život, miran čovjek. Popije jedan gemišt u kafiću i ode. Već duže je u invalidskoj mirovini - ispričao je jedan od susjeda.

VEZANI ČLANCI:

Nakon bijega s mjesta zločina zatvorio se u svoju kuću koju je okružila interventna i specijalna policija, a cijelo područje zločina je blokirano. Neslužbeno se doznaje da policija ranije nije imala postupanja u toj obitelji.

Situaciju iz minute u minutu možete pratiti ovdje.

VIDEO Priveden vozač osumnjičen da je pregazio prijatelja u Bjelovaru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije