Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretan kraj

Prasac Gnjuro nosi psa na leđima, a umalo je 'završio u kobasicama'

Gnjuro svinja
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/10
30.01.2014.
u 10:08

– Vlasnicima su prijetili da će završiti u kobasicama. Morala sam nešto poduzeti – kazala je Petra Mustač Pezo

– Vlasnicima su prijetili da će završiti u kobasicama. Morala sam nešto poduzeti – kazala je Petra Mustač Pezo, koja je s Dugog otoka na Murter dovela mješanca vijetnamske svinje i vepra Gnjuru, pišu 24sata.

– Radili smo reportažu o svinjici koju su mladenci dobili kao svadbeni dar. Kad je narasla, pojavio se problem s komunalnim redarstvom koje nije priznavalo da je riječ o kućnom ljubimcu – objašnjava Petra te dodaje kako je otputovala na Sali, ukrcala svinju na trajekt i dovezla je automobilom do Jezera na Murteru.

Sada živi na Farmi Kukurin s drugim životinjama i ponaša se kao pravi kućni ljubimac, ali ponekad "voli izaći u društvo ljudi". – Ima svoje rute i posjećuje ljude za koje zna da će mu nešto dati, voli otići do kafića, u dućan, prošetati se rivom – kaže Ivana Jakopović iz udruge Farma Kukurin. Gnjurin najbolji prijatelj je pas Kimbo s kojim zajedno ide u šetnju, a Kimbo često iskoristi gužvu pa putuje na Gjurinim leđima.

Cijeli članak pročitajte OVDJE

>>Građani u šoku: Kakve su to 'mesne zavjese' na prozorima?!

>>Klonirano najmanje 500 životinja: Stiže svinjetina 'izvorno kloniranog porijekla'

Komentara 1

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
17:50 31.01.2014.

E konačno malo simpatičnih vijesti i priča.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije