Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar Marić:

'Svima je jasno da sam ja samo sredstvo u cijeloj ovoj priči'

Zdravko Marić
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/5
02.05.2017.
u 11:17

Ministar financija Zdravko Marić u Saboru je komentirao glasanje o njegovoj smjeni

Ministar financija Zdravko Marić izjavio je u utorak kako je s premijerom jutros razgovarao o pripremama za sutrašnju raspravu o SDP-ovom zahtjevu da mu se izglasa nepovjerenje te kako je "svima jasno da je u cijeloj priči on samo sredstvo".

"Idem u Ministarstvo financija napraviti zadnji krug priprema. Mislim da je sada svima poprilično jasno da sam samo sredstvo u cijeloj priči", rekao je Marić novinarima nakon sastanka s premijerom Andrejem Plenkovićem u Saboru.

Upitan vjeruje li da oporba ima 76 ruku protiv njega uzvratio je: "To ćemo vidjeti sutra odnosno ovih dana".

Maksimalno je, kaže, fokusiran na sutrašnju raspravu. "Kao što sam rekao i neki dan u jednom javnom obraćanju očekujem burnu i dinamičnu raspravu, a mislim da će se i proteklih tjedan neće odstupati od princpa da se ide dosta nisko prema meni", poručio je.

Komentara 9

Avatar neidemdalje
neidemdalje
00:49 03.05.2017.

Jasno je da si postavljen da gazdi smanjiš rashode i omogućiš lakše i povoljnije zaduživanje ... pročitao sam te još kod oreškovića ... no svaka ti čast na poreznoj reformi ni superhix to ne bi bolje napravio... ali nisi ti sredstvo kojim se ruši ova vlada mislim da su problemi druge prirode a to je otvaranje arhiva to je rak rana hdz-a a ne 50-tak milijardi todorićevog duga ... ionako će ga otplatiti stoka sitnog zuba.

DU
Deleted user
12:40 02.05.2017.

Gospodine možda ne snosite direktnu odgovornost za to kaj se dogadjalo u Agrokoru ali i indirektna odgovornost zna biti smetnja i povod za nepovjerenje a poglavito može biti korištena za obračunavanje izmedju političkih neistomišljenika kao u ovom primjeru. šteta što to ne želite akcepirati i pomognete premijeru i naravno Hrvatskoj ako je toliko volite . Puno je u ovoj priči oko Todoriča i njegove povezanosti sa političkom kremom koju predstavlja hdz još nedorečenog i neistraženog ali indicije i zakon koji je donesen i u kojem je gosp. Todorič praktično nedotakljiv prstom upiru u vas i sive eminence u hdz-u.

DU
Deleted user
11:34 02.05.2017.

Koliko šuplje priče! Ja tebi ništa ne vjerujem. Ne vjerujem više ni da si toliki stučnjak kakvim su te prikazali u medijima. Nemoj odstupiti, pusti neka te saborska većina odpusti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije