Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcija

Svilan o optužnici: Bit ću kratak i jasan, sve rečeno je laž

siniša svilan
Boris Ščitar/PIXSELL
Autori: mb, ba/VLM
04.04.2012.
u 20:00

Nova TV u internoj proceduri \"vrlo intenzivno\" istražuje sve navode o primanju mita direktora programa Siniše Svilana

Na vijest o podnošenju optužnice protiv direktora programa Nove TV Siniše Svilana zbog primanja mita u srijedu je reagirao sam Svilan, kao i Nova TV.

- Bit ću kratak i jasan: Sve rečeno nije istina, laž je - izjavio je Svilan, dodavši kako je njemu u interesu da se svemu ovome stane na kraj.

Podsjetimo, Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu Svilana je jučer optužilo da je tijekom tri godine primio 262.000 eura mita od Vladimira Šelebaja Selliera, zauzvrat plasirajući emisije njegove produkcijske kuće Core media na Novu TV. Svilanova televizijska kuća o slučaju se oglasila priopćenjem.

"NovaTV d.d. nema praksu komentirati istrage koje su u tijeku. Iako NovaTV d.d. nije stranka u ovom procesu, vrlo ozbiljno shvaćamo sve negativne učinke na poslovanje kompanije. U internoj proceduri vrlo intenzivno istražujemo sve navode kako bismo osigurali visoke etičke standarde korporativnog kodeksa kojeg su obvezni slijediti svi naši zaposlenici", navodi se u priopćenju kojeg potpisuje PR menadžerica Vedana Cvetko.

 

Komentara 18

HO
horton
21:03 04.04.2012.

Bio je kratak, ali ne znam koliko je bio jasan :)

OB
-obrisani-
21:11 04.04.2012.

xychhr-200 - vidim voliš iskoristiit priliku i odmah se referirat na HDZ. Ja ću se referirati na radio 101 i zamračenih 19 milijuna kuna, i upletenost savjetnice aktualnog predcjednika Zrinke Vrabec Mojzeš...... Molim, ima li neko informaciju što se tuu događa, rade li institucije svoj posao? Isto tako vidimo da nam se, doduše vrlo diskretno i bez velike medijske pompe, češlja po uredu bivšeg nedodirljivog precjednika stevana mesića.... Nadamo se da će institucije odraditi svoj posao, pa ćemo saznati koji su to dobri ljudi pripomogli kupovinu nekretnina.....

X2
xychhr-200
20:50 04.04.2012.

. Naravno... sve samo laži... kao da to ne tvrde svi kojima optužnica sjedne za vrat... primjer Sanader, Rončević, Polančec... itd...itd...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije