Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvrijeđeni su
Povratak na članak

Svih 12 županičinih savjetnika tuži za klevetu Ivana Šanteka

- Tražit ću da mi skinu imunitet kako bih otkrio tko od njih što radi, kaže saborski zastupnik Ivan Šantek

Komentari 11

MA
mani102
12:21 18.02.2011.

Niti je Šantek nevinašce niti Lovrička treba sve to zbrisat i mlade ljude neopterečene strankama i strančarenjem staviti na funkcije

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
19:49 18.02.2011.

oni rade isto kao drugarica iz sdp - pokret za zapadni balkan koju su uglavili u centar za deminiranje za tzv . savjetnicu . tako se partijski kadrovi uhljebljuju a ljudi koji rade na deminiranju ostaju bez ruku i nogu ili čak bez života . partijski dužnosnici su osnivali izmišljena poduzeća da bi uhljebili svoje kadrove . sve se to može svesti pod kupovinu sljedbenika i dijeljenje plijena poslije izbora . to nije predviđeno zakonom .

VL
KA
Kajgod
12:23 19.02.2011.

\"Kroz savjet koji ništa ne radi iz županijskoga se proračuna želi izvući pet milijuna kuna u mandatu\", rekao je lani Šantek na konferenciji i zaradio tužbu.... Čovjek govori istinu i najebe, jer je HDZ-ov kadar! Ali dobro, ruku na srcee ni njegovi nisu bez putra na glavi – Trpe nam obitelji i mi osobno jer smo izvrgnuti ruglu javnosti i okarakterizirani kao lopovi – rekao je Tičarić, inače zadužen za sektor socijale i umirovljenika. E ova izjava je za popizdit! Kako tek trpe obitelji nezaposlenih... ili obitelj Tihomira Purde... Pa Tičariću, ako ti ja tako neugodno kad šetaš ulicama grada pognute glave, ti se povuci... I najbolja stavr na kraju... svi znamo da od te tužbe nebu niš, a porezni obveznici nek plate sudski proces! Seljačine!!!

VL
BR
brownie
15:27 19.02.2011.

pa nisam znao da je i g-đa krznarić savjetnica,jel to ona iz vesnine stranke i novog sisačkog lista,ako je tako,sedepe će pobijediti,sirota marina,pa daj malo pameti

VL
KA
Kajgod
22:56 19.02.2011.

Ma samo da kažem kako je žalosno kaj sa jedne te iste IP adrese klikaju u minus neistomišljenike ti \"CRVENI KMERI\" . No to samo znači da im smeta glas naroda i da ih istina boli... jadna li nam država pobijede li na izborima! Koliko bude tek onda savjetnika... :-D

VL
H2
h2so4
08:56 20.02.2011.

19.02.2011. u 22:56h Kajgod je napisao/la: Ma samo da kažem kako je žalosno kaj sa jedne te iste IP adrese klikaju u minus ................................ --------------------------------------------------------------------------------------------------------------Pitam ja odgovorne u VL, o čemu ovaj lik piše,otkud on zna da se samo sa jedne IP adrese klikaju minusi. Mislim da je ovo stvar za policiju,tko mu daje pristup toj informaciji.? Dakle ako je to istina,onda je VL praktički list HDZ-a. Konzultirat ću relevantne ljude po ovom pitanju. Ja ću u ovoj priči nekoga da tužim!!!!!!!!

VL
KA
Kajgod
09:51 20.02.2011.

@h2so4 Hahaha.... koja plitkost i navlakuša! Još jedan od dokaza zabrinutosti za sebe. Da možda i ti ne hodaš ulicama pognute glave... sve što se ovdje napiše ne može služiti na sudu u nikakve svrhe i zasigurno ne odražava stavove i mišljenja VL-a. A to što pojedinci odreagiraju na ovaj način kao što si ti odreagirao to je samo dobro za daljnju raspravu. Mislim da u tim i takvim raspravama tek dolazi na vidjelo ljudska taština i sve što ide uz nju... ti si svoj stav pokazao i čudi me da nisi odreagirao tako kad su recimo znanstvenici objavili smak svijeta 2056... jel ti očito vjeruješ nečemu... ajd lijep pozdrav i ugodan dan.

VL
H2
h2so4
11:15 20.02.2011.

Kajgod - Smeta te čim si mi dao minus.Glede tvog Adezenjarskog pisanja,zanima me otkad vam to u Remetincu daju da se spajate na internet.Znaj ,odzvonilo vam je i džaba ti ovo plačeničko piskaranje ...ding,dong. Vjerojatno si ti administrator koji mi je već zbrisao mnogo postova,sada ćeš i ovaj.Što se tiče za koga glasati....e vidiš ,da u Hrvatskoj postoje samo dvije stranke i to ADZ-e i Hrvatska Romska Stranka, glasovao bi za HRS, jer takve lopine i kriminalce kao što je ADZ svijet još nije vidjeo. By the way, i ja tebi želim ugodan i lijep dan.

VL
DJ
djakputnik
17:36 20.02.2011.

Pazi sad! On bi velikodušno dao da mu se ukune saborski imunitet, sada kada HDZ ionako odlazi u ropotarnicu povijesti. Da nema HDZ-a, ova molierovska faca nikada ne bi isplivala na površinu iz jednostavnog razloga što u SMŽ HDZ jednostavnoo nema kvalitetnih osoba, pa ovakvi podobni poluinteligenti mogu prosperirati. Ali, napredak mu je vidljiv: već uspjeva složiti gotovo 5 smislenih rečenica.

VL
KA
Kajgod
18:02 20.02.2011.

http://www.youtube.com/watch?v=Uhau_PbxF7g Pojma vi nemate o suvislosti i nesuvislosti, o ubrojivosti i neubrojivosti... ali u jedno sam siguran, nemate pojma što je to Hrvatska i očito vas zabole za nju, pa ću vam ukratko i to opisati iako nema veze saa SDP-om i HDZ-om, i ne jebe me ni jedna politička stranka, naprotiv... za razliku od vas apolitičan sam, ali imam pravo na mišljenje kao i vi koji ste okorjeli Crveni Kmeri... Dakle ovako... Hrvatska (službeni naziv: Republika Hrvatska) je europska država, zemljopisno smještena na prijelazu iz Srednje u Jugoistočnu Europu. Hrvatska graniči na sjeveru sa Slovenijom i Mađarskom, na istoku sa Srbijom, na jugu i istoku s Bosnom i Hercegovinom i Crnom Gorom. S Italijom ima morsku granicu. Tijekom hrvatske povijesti najznačajniji kulturološki utjecaji dolazili su iz srednjoeuropskog i sredozemnog kulturnog kruga. Prema popisu iz 2001. godine Hrvatska ima 4.437.460 stanovnika. Hrvati čine 89,6% stanovništva, a najznačajnija nacionalna manjina su Srbi koji čine 4,5% stanovništva, dok svaka od ostalih nacionalnih manjina čini manje od 0,5% stanovništva.[2] Kopnena površina iznosi 56.542 km², a površina teritorijalnog mora 31.067 km² što Hrvatsku svrstava među srednjevelike europske zemlje. Glavni grad je Zagreb koji je gospodarsko, kulturno i političko središte zemlje. Prema političkom ustroju Hrvatska je parlamentarna demokracija. Članica je Ujedinjenih naroda od 22. svibnja 1992.[3][4] Hrvatska je članica Vijeća Europe, Svjetske trgovinske organizacije, Srednjoeuropskog ugovora o slobodnoj trgovini, Organizacije Sjevernoatlanskog ugovora. Od 2004. kandidat je za ulazak u Europsku uniju. Svetac zaštitnik hrvatskoga naroda je sveti Josip. Hvala na pažnji i bez brige... ne klikam nikoga i ne očekujem to od nikoga. Ovim putem molim admina da me jednostavno banira, pa neću više imati potrebe čitati novine. Pozz iz Vukovara........

VL
H2
h2so4
18:48 20.02.2011.

Kajgod,zbilja kaj god. Znači , mi imamo tu ogromnu čast da čitamo postove od jedinog pravog,nepatvorenog ,autohtonog,nepokvarenog,iskrenog,nekmerskog Hrvatine i to još iz Vukovara. Oh,dragi Bože,o hvala ti,hvala ti ,što sam makar na ovaj način upoznao takvu Hrvatinu,a mi koji nismo pravi Hrvati i k tomu još nismo iz Vukovara najbolje da se bacimo u neku provaliju ili najbolje je da idemo u Srbiju a On neka ostane sam, u samo njemu dragoj Hrvatskoj. Hvala ti na WIKIPEDIA copy/paste članku o TVOJOJ Hrvatskoj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.