Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
8,13 milijardi dolara

Švicarska zamrznula milijarde. Mato Palić: 'Hrvatska može konfiscirati rusku imovinu'

16.02.2023.
u 20:42

Oduzimanje zamrznute privatne imovine nije u skladu sa saveznim ustavom i važećim pravnim poretkom, tvrdi švicarska vlada

Komentara 41

AT
atlantisind
00:08 17.02.2023.

A da mi tom strucnjaku uzmemo kucu i izbacimo ga na ulicu ,tako nesto je samo H radio a ovi to sprovode demokratski .

Avatar Bobiii
Bobiii
02:29 17.02.2023.

Sve se može zaplijeniti i pokrasti baš kao što zapad radi godinama, najbolji primjer je bio Gadaffi i Libija. Njima su pokrali biljarde dolara i cijelu zemlju srušili. Ali kako danas stoji USA i Zapad u Africi,na Bliskom istoku,u Aziji??? Cijeli svijet se okreće Kini i Rusiji, zapad sam sebe izolira!

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
08:10 17.02.2023.

Pod hitno provesti prokušane Bravarove metode nacionalizacije i zsplijenjenu imovinu podariti zaslužnim drugovima partije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije