Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBIJESNA VOŽNJA

Švicarac Audijem vozio 231 km/h po autocesti Zagreb-Lipovac

Zagreb: Prometna policija kontrolira vozače povodom Martinja
Matija Habljak/PIXSELL
23.12.2020.
u 11:10

Naime, u utorak je policijski presretač na autocesti Zagreb-Lipovac, na području općine Bošnjaci, i to dijelu gdje je brzina ograničena na 100 km/h

Policijska uprava Vukovarsko – srijemske izvijestila je o još jednom grubom kršenju brzine na auto cesti i akciji policijskih presretača.

Naime, u utorak je policijski presretač na autocesti Zagreb-Lipovac, na području općine Bošnjaci, i to dijelu gdje je brzina ograničena na 100 km/h zatekli 30-godišnjeg državljanina Švicarske kako vozi brzinom od 231 km/h, odnosno u grubom kršenju ograničenja brzine kretanja.

- Strancu je izdan prekršajni nalog na iznos od 5.000 kuna te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja inozmne vozačke dozvole na teritoriju Republike Hrvatske u trajanju od jedan mjesec, izvijestila je PU vukovarsko-srijemska.

Komentara 3

ZB
Zoki-Bijela
11:20 23.12.2020.

Sta kaze Penelopea na ovo.. Jeli bio Nazi

AA
aabbcc
12:19 23.12.2020.

Policija ce fatati ljude, ljudi ginuti, druge ubijati... i tako sve dok zakon ne ogranici max brzinu kod proizvedenih auta za normalnu upotrebu.

DU
Deleted user
11:21 23.12.2020.

al nije ko kamenički u gradu i tome još dvije famile zaveo u crno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije