Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvoje Somun
Povratak na članak

Svi žicaju posao! Iz SDP-a imam par poziva mjesečno

Ali zovu i drugi, zovu svi koji me poznaju, kaže predsjednik Uprave APIS-a

Komentari 8

Avatar BuzzLightyear
BuzzLightyear
15:36 11.10.2014.

Rade na projektima koji se financiraju od naših novaca iz proračuna.Banja! Možeš jamiti koliko hoćeš i zaposliti koga hoćeš jer kontrola nema.

VL
MK
marcel.kocan
15:21 11.10.2014.

Kako je ono bila Milanovićeva predizborna, "Nismo svi isti"? Buahahahaa...

VL
DO
doktorica
17:59 11.10.2014.

U APIS-u samo iz BIH imaju šanse.

VL
Avatar tajar
tajar
17:05 11.10.2014.

Iz SDPa su, podučeni Holyinim iskustvom, prestali slati mejlove, pa su prešli na provjereni stari način.

VL
TO
tolitol
16:07 11.10.2014.

Svi ovog SDP-ovca žicaju za posao, a i on "žica" druge, ako je sudeći po novinskim člancima. Tako je navodno zaposlio svoju curu u Narodnim novinama. No to je u svemu još najmanji problem. Što je s onim mobingom koji se sudeći po Večernjakovom članku od prije nekoliko dana provodi nad političkim neistomišljenicima u tvrtci koju vodi kao SDP-ov kadar?

VL
OS
osica
16:22 11.10.2014.

SDP- žica za posao , ..... žica za posao......Svi žicaju. Sposobni ne jer ih je sramota žicati. Misle da bi u svakoj normalnoj sredini u konkurenciji za posao , a u skaldu sa svojim znanjima, vještinama, kompetencijama - posao trebaiai dobiti najsposobiji, a ne najpodomniji iz bilo koje političke grupacije. Dok se to ne promijeni u našoj državi te - "dok podobni žicaju i dobiju posao , sposobni odlaze nema nam pomoći. Zato smo tu gdje jesmo. Posao treba dobiti najsposobniji , " crni, bijeli, Hrvat , Srbin, gay ili ...... jednom riječju najbolji od ponuđenih, s kompetencijama i najvišim poslovnim vještinama"

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
20:35 11.10.2014.

Vođa plemenskog saveza pametuje.

VL
DA
danho
10:38 12.10.2014.

Ja sam tam bila na razgovoru za posao nisam dobila al sam bar pozvana na razgovor bez ikakve veze...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.