Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi mandat
Povratak na članak

Svi se pitaju – tko su Vujčićevi suradnici?

Sve do prošlog tjedna hrvatski su guverneri sami birali svoje prve suradnike, vladajuća većina krenula je sada u trgovinu utjecajem.

Komentari 13

DH
dalibor.hren
06:43 16.07.2018.

Bolje bi pitanje bilo: "Zbog koga ili čega opet Vujčić!?"

VL
KE
kenedy
09:27 16.07.2018.

Sva paznja ovaca, bila je usmjerena na SP(doduse s razlogom), tak da je plenkovic mogao u HNB postaviti i sanadera, nitko se ne bi ni osvrnuo...bar do srijede...

VL
SU
suvaja
06:34 16.07.2018.

vodecim hrvatskim politicarima na prvom mjestu je strancarenje i spletkarenje ....i to samo zbog jednog kadroviranja ...na visoke funkcije se dolazi direktnim dogovorom kgk i plenkija trenutno...a cistacicu u hss se bira neizravnim putem sto rade nizi politicki poltroni... ...teska je to bolest hrvatskog drustva taj dodvorizam i poltronizam uz korupciju i enormna osobna bogacenja pojedinaca...vecini je rjesenje put bez povratka u njemacku i druge zemlje...

VL
LU
Lujo123
11:28 16.07.2018.

vujičić je jamac EU da će se Hrvatska brzo odreči i zadnje sastavnice neovisnosti, a to je MONETARNA VLAST!! Politika i sudstvo su odnarođeni odavno, vojske nema u RH (u Poljskoj čeka da nas Putin napadne?!!!), policija je mlatila bezdušno radnike i seljake koji su se usudili pobuniti protiv pljačke i kriminala i sad više nema ni radnika ni seljaka (ovi koji još nisu pobegli imaju status robova) i jedino još treba uništiti monetarnu neovisnost (makar i ta je već odavno uništena i ovo kaj je ostalo je samo privid) do potpune ropske sreće! Evo to je zadatak izdajnika vujičića &comp.

VL
VI
VisAVis2
07:43 16.07.2018.

Bravo Mijat, postavio si pravo pitanje, a ne prozivati bilo koga što poštuju i primjenjuju Zakon!

VL
MV
Mijat vrdoljak
07:07 16.07.2018.

Zašto nitko ne pita, zašto je taj, kako se tumači strašni zakon, donesen 2013. godine sa kojim ciljem i od koga?

VL
DU
Deleted user
07:36 16.07.2018.

Mislim da je strašno kakve taj čovjek ima zube. Za jednog guvernera nacionalne banke (pa on je javna osoba) apsolutno neprihvatljivo, ja mislim da time on u svojim javnim nastupima šteti zemlji koju predstavlja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.