Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas U VEČERNJEM
Povratak na članak

'Svi samo peru ruke od nas, mi sada nismo ničija odgovornost!'

Radnici su ljutiti jer štrajk koji traje danima i prelio se iz kruga tvornice na ulice Pule ne daje rezultate.

Komentari 7

ST
stefj
01:06 26.08.2018.

Ničija odgovornost? Pa radnici imaju 50% Uljanika, što znači da imaju svoje predstavnike i u upravi i u nadzornim odboru... To znaci da su radnici bili upoznati kako se posluje i podržavali su to, a sad traže krivca negdje drugdje. Ne bi škodilo da priupitati sindikalne vođe što su radili gdje su bili... Ili su i sindikati bili protiv restrukturiranja, pa sad svima prijeti gubitak posla... Malo pogledajte sebe i svoje vođe, pa tek onda prozivate okolo...

VL
Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
21:21 25.08.2018.

Bitno je da se grade brodovi a u minusu 500 milijuna kuna. Jeftnije bi bilo da tih 4500 radnika pošalju na burzu i svaki mjesec im isplaćuju 5 tis kn. Barem nebi plaćali dugove za njih.

VL
KA
kamenjar0404
20:37 25.08.2018.

Ovi su gradili potemkinova sela a ne brodove !!!! Ako ste sagradili tolike brodove,gdje su vam pare???

VL
DA
danijelrukavina4
22:04 25.08.2018.

Gledam malo video i primjećujem da su najglasniji u prosvjedu ovi najkrupniji. Sigurno znam da oni nisu najpametniji. Ako su isti ranije i diktirali proizvodnjom, onda je sve jasno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.