Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušaj terorističkog napada i prevrata
Povratak na članak

Svi optuženi za pokušaj državnog udara u Crnoj Gori proglašeni krivima

Crnogorsko suđenje stoljeća, kako su ga nazvali mediji u Podgorici, počelo je u rujnu 2017. i trajalo je godinu i pol dana. Održano je 170 ročišta koja su prvi put u povijesti crnogorskog sudstva prenošena izravno na nacionalnim televizijama u Crnoj Gori

Komentari 4

KO
Konstantinos
13:23 09.05.2019.

Nije mi jasno da nasi mediji kao i mediji u susjednim zemljama nisu vise pisali o ovom pokusaju puca u reziji Rusa i Srbije. Jedna mala Crna Gora bila je izlozena "agresiji" velike sile tj. Rusije i njezinog poltrona na Balkanu - Srbije. I nitko da kaze barem jednu rijec, nitko da osudi ovakvu destruktivnu ulogu, nitko da podrzi Crnu Goru i da ohrabrenje nego su svi mediji sutjeli i skrivali razmjere ove destruktivne srbijanske politike nego ju je EU nagradila otvaranjem novih EU poglavlja! Ovo stvarno nema smisla da jedna drzava, koja se ponosi time da je remetilacki faktor na Balkanu gura svoje prste i mjesa se u poslove svojih susjeda! Ima li tko u NATOu, EU, u regiji koji bi opet malo doveo u red ovakvo ratno-husacko ponasanje Srbije?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.