Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Svi bi u politiku, tko će zaraditi za sve te programe

Uskoro će svaki kvart u Hrvatskoj imati svoju stranku, kaže moja prijateljica na vijest o stranci Dalije Orešković, a nijedna novoosnovana ne zna kako puniti proračun, a da nije za uhljebe, za državu, ne zna kako dići gospodarstvo, kako smanjiti birokraciju, kako privući investicije

Komentari 12

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
12:12 31.12.2018.

Gdje su crveni rogovi i vile dotičnoj?

VL
Avatar Observer
Observer
12:06 31.12.2018.

S obzirom da je zabranjen referendum o reformi izbornog zakona pa umjesto reda i demokratskih pravila imamo "demokratski kaos"i sustav gdje svaki uhljeb ima svoju stranku i jos se to naziva demokracijom.

VL
Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
13:31 31.12.2018.

Sretan Božić VL.

VL
MA
marelica
09:34 31.12.2018.

Još jedna karikica u Plenkijevu lancu!

VL
DU
Deleted user
18:22 31.12.2018.

autor kukumavči i gomila pitanja ali od drugih očekuje da na ta pitanja odgovore odn. namaču novce... a on je za ovaj niškoristi članak dobio pare!

VL
GB
goran.brodsky.3
09:30 01.01.2019.

Ha, ha, ha... mali despot opet opalio po radnicima. Zato što idu na bolovanje(!?). Da ima dobru plaču ne bi radio sa strane.. Ako"poslodavcu"ne valja takab radnik neka mu da otkaz i nađe drugog koji mu odgovara. Tko mu brani! Ili bi poslodavac htijeo da drzava plača tog radnika a on(poslodavac) da samo ubire zaradu. Jebote, da su svi ti silni novci koji su podjeljeni "poslodavcima" podjeljeni radnicima bili bi Švicarska. Prije svega, taj pojam "pislodavac" treba ukinuti ili zaboraviti. Ti poslovi koje oni "daju" nikome ne trebaju. Zanimljivo da malo njih egzistira na temelju neke firme koju su sami osnovali. Ne, oni su samo kupili nešto što je i prije bilo(za pola kune), promjenili ime, otpustili pola radnika, uništili pola firme i sa ostatkom tobože nešto posluju a u stvari peru novce. "Poslodavci" su najveći uhljebi i štetičine u ovoj državi i dok ne vrate ono što su pokrali, sa kamatama nema nam pomoči. Zašto, npr. Rajić nije st vorio neki novi Dukat nego je tek "preuzeo"stari.!?

VL
BA
bazinga
15:25 31.12.2018.

Špek dijeta,liposukcija,snimljena cajka ,evo ti nove predsjednice,!!!!!sadašnjoj samo fali Turičev sve vremenski hit

VL
MM
Mario Marijan Basic
16:50 31.12.2018.

Urednik je postavio pitanja na koja neće nikada dobiti pravih odgovora.

VL
Avatar dras32
dras32
10:21 31.12.2018.

Sto Drspote nisi isto rekao i o Markicki i njenoj stranci/udruzi, Nezavisnima za Hrvatsku, Hrastovima i bukvama, i oni svi mantraju o pobacajima, kulturi, nazivima ulica i nebitnom, tko od njih je rekao i jednu pametnu o dizanju gospodarstva, revitalizaciji Slavonije, icemu opipljivom od cega se zivi. Kad vec sam Despot kaze kako ne treba generalizirati ali ipak voli staru prozivku naši i vaši pri kojoj se našima gleda kroz prste a one druge se vješa na banderu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.