Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Svi bi sada bili Luka Modrić, no bi li počeli kao on, čuvajući koze na Velebitu?

Priča o prirodnom uspjehu Modrića i Kostelića ne bi značila ništa da im nije usađen karakterni gen odricanja pa su pokazali da se može uspjeti i u Hrvatskoj.

Komentari 2

DU
Deleted user
14:44 15.07.2018.

Gle tebe, mnogi su imali težak početak. Na primjer naši levičari: od skrivanja u šumi do elitnih zagrebačkih stanova. Zar misliš da je bilo lako tumarati šumama i nabasati na Zagreb...

VL
DU
Deleted user
14:11 15.07.2018.

Moj Ivkosicu,unas ti je sramota ista radit,a ne koze cuvat. Luka triba bit ponosan,sto je dite naseg krsa! Sto je nika gazec bos po ostru kamenu!Pod kojim poskok spava. Samo mu jedno zamiri,gledam ono kameno zdanje,dise rodija.Zar je imao srce pustit da ga kise niste? Pa da kuca di mu spavaju uspomene bez krova stoji? Ki sablast? Zar ga u snu ne progone dragi ljudi,prvi koraci,smijeh i plac? Ma ja bi je mramorom pokrije,tu je temelj,korijen,srce i dusa..To samo kamenjarci razumiju..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.