Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nazočio i bandić
Povratak na članak

Svetom papi Ivanu Pavlu II. otkriven spomenik u Sarajevu

Spomenik je otkriven i blagoslovljen uz prigodnu svečanost na trgu ispred Katedrale, u prisustvu velikog broja zvanica iz političkog, kulturnog, vjerskog i javnog života BiH, te brojnih vjernika, građana

Komentari 11

OR
oni.rokaju
22:55 30.04.2014.

Velik kao čovjek - dostojan proglašenja svetim! Ivane Pavle, moli se kod Boga za nas!

VL
CR
Croatia87
22:25 30.04.2014.

koliko je ovdje mrznje, koliko je ovdje zla. kome smeta kip ivana pavla 2. koji je toliko toga dobrog napravio, taj se moze komotno upisat u sotonisticku sektu.

VL
BK
B Kosa
20:13 01.05.2014.

noemi no mi nemamo nikakve popine nego svecenike koje postujemo. Ti nista pozitivno nisi napisao o katolickoj crkvi niti prijateljski javljas se da vrijedas

VL
Avatar Josip Kir
Josip Kir
11:31 01.05.2014.

Kada će Sarajevo podići spomenik pravom svecu .Starsrcu Vukašinu Mandrapa iz Klepaca

VL
CI
cinbenik
07:25 01.05.2014.

Papin spomenik i "spominje" krivnju HDZe politike u BiH.......On je svojim dolaskom u Sarajevo tik poslije rata,htiio pokazati kako je HZHB kukavicije jaje,i da je papa priznao BiH,a ne HZHB.........No to emigrantskoj HDZe vladi,uz podrzku crkve,nije smetalo da Sarajevo zamijenmi Grudama,da prodaju Posavinu i uniste Hrvate Bosne,a tako i Sarajeva..............i da to bude preduvjet o prisajedinjenju Hercegovine sa Hrvatskom,uz podrzku RS,da rastjeraju Hrvate Posavine,a muslimani ce zbog osvete rastjerati Hrvate Tuzle,Varesa..........Zenice....i sve neHercegovce...........Tako ce nas Papin spomenik u SA podsjecati na vjecnu odgovornost izdajnika Hrvata i prodaju njihovih ognjista i pored toga sto je Papa priznao BiH ,odmah nakon referenduma..............

VL
RA
radiomilevabeograd
20:11 30.04.2014.

A mi napali Bošnjake da su teroristi i Jihadisti.A vidi ovo sad.Pa spomenik,pa papin. Lepo.Nema šta.Palac gore za Bosnu.

VL
HO
homofob
13:57 02.05.2014.

Neki nisu htjeli spomenik i tradicionalnom materijalu za ljevanje spomenika - bronci jer bronca s vremenom patinira u ZALENO. ( mozda? Svasta je moguce u Balkanistanu - vizantski nacin razmisljanja i "diplomatije" je beskrajan. )

VL
Avatar -zztop-
-zztop-
22:34 30.04.2014.

Croatia za nekog je taj papa svetac a za nekog ne iz opravdanih razloga

VL
DA
Dagobert
20:52 30.04.2014.

Nakon tog dobra vecera s bivsim komunistima. Zna to vec sarajevski kardinal kako to ide. Narod? cekaj i budi strpljiv i nezaposlen i siromasan. Sad bar imas jos i tog novog svetca gdje mozes svoje brige i jade istresti. Strasno!

VL
Avatar noemy-no
noemy-no
21:45 30.04.2014.

Ove popine stalno po medijima, samo poziraju po citave dane ko americki glumci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.