Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZANA KOTORSKA

Svetica koju štuju i pravoslavci i katolici: 51 godinu bila je zazidana u sobici dva sa dva metra

20.07.2021.
u 18:18

Hrvati tek sad otkrivaju svoju prvu, a zaboravljenu blaženicu: Iako je umrla prije 456 godina, tijelo joj se do danas nije raspalo

Ključne riječi

Komentara 40

Avatar Anći
Anći
10:15 21.07.2021.

Kako je lijepo kad jedna svetica uznemiri duhove.......

IV
IVRI
08:45 21.07.2021.

Gospodine Pavičić, zašto objavljujete ikakve članke o vjeri kad znate da će uslijeditii lavina pljuvanja od strane onih koji nisu Hrvati a još manje katolici? I još se ne bunite kod šefova da konstantno objavljuju govor mržnje protiv Hrvata?! What's wrong with you?

Avatar @promatrač
@promatrač
08:35 21.07.2021.

To nije nikakvo bogohuljenje, naprotiv mi štujemo Boga koji pokazuje svoju ljubav kroz svece. Znači samo je "Bog dobar", jer čovjek svojom snagom ne može ništa dobroga napraviti, što bi dalje značilo, koliko ja, mene, moje, moga i sl. bude manje toliko više će biti Boga i njegove ljubavi u svemu. Sveci su upravo oni ljudi koji su se sebe odrekli da bi Bog mogao kroz njih djelovati. Dakle, svaki svetac i svetica je za vjernika primjer, ideal kojem sam treba težiti da bi Bog bio "sve u svemu". Zaključak: štovanje svetaca za jednog katolika, ne samo da nije bogohulstvo, nego je potpuno poželjno i legitimno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?