Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
plan
Povratak na članak

Šverko o objavljenoj verziji plana restrukturiranja Uljanika: Bez otpremnine nitko neće otići

"Bez otpremnine sigurno neće nitko otići, pa se zato novac za to mora naći, a sredstva bi u omjeru 50:50 trebali osigurati država i strateški partner", poručio je Šverko.

Komentari 2

Avatar VrliNoviSvijet
VrliNoviSvijet
23:19 29.08.2018.

Zavarivači su iznimno traženi ali jasno da nitko ne želi otići iz Uljanika baš zbog očekivanih otpremnina. U Hrvatskoj se razvila ova kultura klijentelizma, vani otpremnine ne postoje. Firma ide u stečaj a radnici pronalaze drugi posao. A tko bi zamjerio radnicima Uljanika u ovim našim okolnostia kad čak i razni državni dužnosnici, direktori državnih firma i sl. narihtaju sebi "otpremninu" da bi se onda ponovo zaposlili, pa čak i iznova u državnim jaslama.

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
10:05 30.08.2018.

Zašto bi država osigurala 50% za otpremnine kad u ukupnom vlasništvu (posredno) ima 25% dionica društva???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.