Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Državljanin Crne gore

Švercao migrante u gepeku: Policija ga zaustavila pa se dao u bijeg

Policijski automobil
Patrik Macek/PIXSELL
31.07.2023.
u 13:52

Policijski službenici detektirali su krijumčarenje osoba, pohvalila se zagrebačka policija koja je uhvatila krijumčara iz Crne Gore

Zagrebačka policija obavijestila je kako su završili krim istraživanje nad državljaninom Crne Gore (20). "Sumnja se da je 29. srpnja 2023. godine, iz koristoljublja i to za unaprijed dogovorenu neutvrđenu novčanu naknadu, u namjeri prijevoza i u cilju omogućavanja kretanja boravka na teritoriju Republike Hrvatske i daljnjeg odlaska u Republiku Sloveniju, preuzeo kao putnike u osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka deset stranih državljana, od kojih je dvoje smjestio u prtljažni prostor", kažu u policiji. 

Strane državljane preko Hrvatske htio je prevesti do Republike Slovenije, no spriječili su ga policijski službenici. 
 
"Naime, u subotu 29. srpnja oko 13 sati na naplatnoj postaji Zaprešić, od strane policijskih službenika Ravnateljstva policije je zaustavljen, da bi nakon toga naglo s vozilom ubrzao, isključio se s autoceste i nastavio se kretati državnom cestom u smjeru Republike Slovenije. Nedugo potom, osumnjičeni 20-godišnjak je izašao iz vozila i pokušao se udaljiti, a u čemu su ga spriječili i uhitili policijski službenici", javlja PU Zagrebačka.

VEZANI ČLANCI:


 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 20-godišnji državljanin Crne Gore je predan pritvorskom nadzorniku, dok je Posebno izvješće podneseno nadležnom državnom odvjetništvu. Na teret mu se stavlja kazneno djelo Protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma u pokušaju.

Komentara 4

SB
Stroga Babaroga
14:34 31.07.2023.

Da li će dobiti zabranu ulaska u Hrvatsku na nekoliko godina?

Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
14:57 31.07.2023.

Švercao migrante u gepeku 😃

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije