Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Propucavanje u Otočcu

Svemu kumovao alkohol i svađa, a obojica od prije poznata policiji

policija
Srecko Niketic/PIXSELL
28.10.2020.
u 16:52

Inače, obojica muškaraca od prije su poznata policiji po nizu prekršaja; od remećenja javnog reda i mira, do tučnjava i nasilničkog ponašanja.

Prepirka dvojice muškaraca u restoranu Konak u Otočcu u utorak poslijepodne nešto iza 14.30 sati, završila je obračunom u kojem je stariji muškarac pucao u drugoga iz pištolja i ranio ga u predjelu trbuha, odnosno nanio mu je teške tjelesne ozljede, potvrdila je PU ličko-senjska.

Stariji je muškarac iz Otočca, nije imao dozvolu za nošenje oružja, a pucao je u mlađeg muškarca iz Budaka pored Gospića. Odmah su pozvani policija i Hitna pomoć, ranjeni je muškarac prebačen u Opću bolnicu Gospić, potom u Ogulin, te u Opću bolnicu Karlovac gdje se oporavlja nakon operacije.

Napadač je uhićen i proveo je 24 sata u prostorijama PU ličke-senjske gdje je, u sklopu istrage, ispitan o događaju. Svađi u kafiću je, navodno kumovao i alkohol, kojeg su konzumirala obojica, posebno napadač, kako su rekli neki od svjedoka.

Inače, obojica muškaraca od prije su poznata policiji po nizu prekršaja; od remećenja javnog reda i mira, do tučnjava i nasilničkog ponašanja. Napadač će dobiti kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije