Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DOGODILA SE KATASTROFA'
Povratak na članak

Svemirsku postaju progutao dim: Neuspješno lansiranje rakete pokrenulo snažne višeminutne eksplozije

Nije poznato ima li ozlijeđenih

Komentari 10

Avatar lvan12
lvan12
19:19 01.09.2016.

A nista sad, poslati Putinu narudzbenicu za rakete koje mogu poletjeti... ocito neide drugacije.

VL
Avatar think pink
think pink
19:19 01.09.2016.

pa normalno je da se ponekad dogodi i neki kvar.

VL
Avatar Hadezeov domoljub
Hadezeov domoljub
20:41 01.09.2016.

Nema više nacija W. Von Brauna, a frka pitati Ruse za savjet.

VL
DU
Deleted user
19:47 01.09.2016.

Za one koji govore kako tako lako igori jedna raketa. Gorivo koje koristi raketa je vodik, koje kada gori nekontrolirsno može istopiti sav materijal u svojoj blizini. Uzmimo na primjer APC, ili oklopljeno vozilo za prijevoz vojnika, koje kada pogodii protuoklopna raketa izgori do te mjere da istopi materijal od kojeg je napravljeno vozilo. Vidio sam hrpe takvih slućajeva u ratu, iako to vozilo nema vodik u sebi nego dizel ali i opet se stvori tolika toplina da se materijal topi od velike temperature.

VL
Avatar nekakav
nekakav
09:23 02.09.2016.

baš me zanima kolko ljudi bude spremno žrtvovati svoj život u ovim vagonima smrti. svaki 3 pokušaj je nesreća. ja bih molio ovog vojnika koji je vidio da nakon udara protuoklopne rakete u tenk taj se rastopi, da nas malolo bolje pouči, ukaže na neki link, video, gdje bi mogli vidjeti to. recimo, iz sirije, jedan tow uništi t-72, al se ništa ne rastopi. s tim da u jednom slučaju su vojnici izašli van iz tenka nakon udara.... očito su na nekim drogama bili, pa preživjeli. za let u svemir treba znanje i iskustvo. falcon to nema, to su neki hibridi između ruske tehnologije i nečeg eksperimentalnog, da bi bilo jeftino. raketna tehnologija stagnira 40 godina, avionska 70. novi pogon se čeka. a razvoj košta i novca i vremena. musk je veliki igrač, koji kupuje malo po rusiji, malo po americi, i skupo preprodaje ideje bez neke održivosti.

VL
ĆU
ćuprija
18:01 01.09.2016.

a bili na mjesecu ..... međunarodna svemirska postaja ..... 2016 ... izgoriše kao da su od pamuka .... do kad će da lažu ljude .... niti su bili na mjesecu niti ima međunarodna svemirska postaja !!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.