Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obiteljski odnosi

Svekrva nožem napala snahu zbog navodnog ljubavnika

nož
Arhiva VL
02.05.2010.
u 13:51

Mlada žena zaradila je više ubodnih i reznih rana po nadlakticama i šakama pa je s teškim ozljedama prevezena u osječku bolnicu, gdje je zadržana na liječenju.

Nožem je na svoju 28-ogodišnju snahu nasrnula u subotu 59-godišnjakinja iz malog slavonskog mjesta. Krvavi je obračun zaustavio sin koji se, kako doznajemo, u tom trenutku, oko 13.30 sati, vratio s polja te zatekao majku kako vitla nožem, dok je supruga bila oblivena krvlju. Mlada žena je zaradila više ubodnih i reznih rana po nadlakticama i šakama pa je s teškim ozljedama prevezena u osječku bolnicu, gdje je zadržana na liječenju. Svekrva je osumnjičena za pokušaj ubojstva i privedena u Istražni centar Županijskog suda u Osijeku.

– Posvađale su se, one se nikada nisu dobro slagale. Po selu se o snahi svašta priča pa je valjda svekrva to saznala i jako se u nju razočarala – ispričali su nam mještani. Po selu čak kruže priče kako snaha navodno ima ljubavnika pa mještani pretpostavljaju da bi upravo takve glasine mogle biti povod krvavom obračunu. Svekrva, odznajemo od mještana, teško bolesna.

Majka, sin i snaha, stanuju u istoj kući, a seljani kažu kako teško žive. Par je u brkau sedam godina, a imaju šestogodišnje dijete.

Komentara 2

KI
kike22
12:00 30.05.2010.

da ubojstvo nije rješenje ,,,,,mislim bolesna je i još ide prljati ruke krvlju e pa to joj je stvarno trebalo,ma tko još sluša babske priče po selu,,,ljudi svašta govore,,

TE
Tea89
02:15 03.05.2010.

Trebala je snaha nju malo bocnit..!! Ubojstvo nije rjesenje..!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije