Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hakl kampanja

'Švegarovci' na mjesne izbore preko turnira u uličnoj košarci

PXL_110326_313
Dominik Grgurić/PIXSELL
26.03.2011.
u 20:23

Nastupilo je sveukupno osam momčadi, a najboljom se pokazala ekipa "Novi Centar"

Ekipa "Novi Centar" - za koju su igrali Krunoslav Laskač, Tihomir Ivka, Saša Zlatić i Marko Novaković - pobjednica je predizbornog turnira u uličnoj košarci "Novi Centar 2011.", održanog u subotu. Organizirala ga je nezavisna lista Domagoja Švegara, koja se natječe na izborima za Vijeće te gradske četvrti, koji će se održati 3. travnja. Pobjednici su dobili medalje i - "tablu" špeka, a posjetitelji pića i predizborne letke s programom 'švegarovaca' za Novi Centar. Nastupilo je sveukupno osam momčadi. Drugo mjesto osvojila je ekipa "Zbrda zdola" (Goran Gašparac, Damir Močnik, Robert Mlačak, Darko Vukić, Alen Marković), a treće ekipa "NC" (Bruno Brozović, Predrag Salopek, Tomislav Mlinarić). Tijekom travnja održat će se još jedan turnir, bez obzira na ishod izbora.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije