Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
optužbe za silovanje
Povratak na članak

Švedski tužitelji traže da Assangea ispitaju u Londonu

Per Samuelson, švedski odvjetnik Juliana Assangea pozdravio je zahtjev švedskih tužitelja, no rekao je da bi taj proces mogao potrajati neko vrijeme.

Komentari 4

Avatar emilsalis
emilsalis
15:56 13.03.2015.

Ja im ne bi dao izjavu niti DNK test...jer to su Svedjani mogli isto pre 3 godiene da ucine.Obzirom da u Augustu ove godine istice kazneno gonjenje zbog zastare- vanje te tuzbe -Julian ce biti slobodan covek ..sve dok Amerikaka ne iskonstruise neku novu optuzbu ....

VL
PL
plemenitigjuro
10:20 13.03.2015.

što se bojiš kaubojske demokracije.oni su poznati humanisti.Gvatanamo te ziher čeka,obradit će te najbolji CIA-specijalisti pod nadzorom CNN poznatog slobodarskog medija.

VL
Avatar mg940
mg940
10:12 13.03.2015.

kad ga pustiju, onda ga buju ukokali, tak se velike države rješavaju neistomišljenika, to je već viđeno puno puta pa i nedavno u Moskvi

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
14:31 13.03.2015.

Fascinantno je kako novinari "bjeze" od "zapadnih demokracija" kada su otkrili "male tajne velikih majstora politicke kuhinje" i traze utociste u ambasadama "nedemokratskih" drzava u razvoju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.