Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druga u Hrvatskoj

Švedski div želi i u Split. Traži se lokacija za gradnju Ikee

\'ikea_nnn_unu_29112011\'
VL
03.09.2013.
u 13:21

U Rugvici grade neku vrsta mega Jokera koji ima Ikeu i ostale sadržaje, a u Splitu žele graditi onu karakterističnu plavu kocku, svoju robnu kuću s restoranom i zabavnim dijelom za djecu

Ikea nije odustala od Splita, oni vrlo ozbiljno traže lokaciju za svoju robnu kuću u gradu ili okolici, Split je za njih savršena lokacija, njemu gravitira stanovništvo od Dubrovnika do Zadra, zaleđe i dio BiH. Oni su još uvijek u potrazi za lokacijom. U Rugvici grade neku vrsta mega Jokera koji ima Ikeu i ostale sadržaje, a u Splitu žele graditi onu karakterističnu plavu kocku, svoju robnu kuću s restoranom i zabavnim dijelom za djecu – rekao je Slobodan Aničić, počasni švedski konzul, na drugoj konferenciji koju su u ponedjeljak, na inicijativu Hrvatske matice iseljenika, u Splitu organizirale HGK i Županija splitsko-dalmatinska, piše Slobodna Dalmacija.

Jedan od sudionika konferencije, Branko Obradović, glavni tajnik talijanske udruge “Ad Adriaticum” rekao je da ovog tjedna dolaze dva poduzetnika iz Pescare koji žele otvoriti u Splitu građevinsku tvrtku te se natjecati na javnim natječajima, a već su obavili dobar dio papirologije. Nekoliko investitora iseljenika ozbiljno je zainteresirano za ulaganje u Split i okolicu, i to u turizam, sportske aktivnosti i male pogone, saznaje Slobodna Dalmacija od Branke Bezić iz Hrvatske matice iseljenika.

>>Počinje odbrojavanje - Započela je gradnja IKEE u Zagrebu

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije