Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petero ranjenih
Povratak na članak

Švedska policija: pucnjava u Malmoeu nema veze s terorizmom

Svih petero ozlijeđenih je prevezeno u bolnicu, a policija ispituje svjedoke nakon što je okružila područje u kojem je došlo do pucnjave

Komentari 3

KI
kit1772
00:53 19.06.2018.

Nema veze sa terorizmom ali ima veze sa imigrantima iz ipojedinih dijelova svijeta 99.9%. Malmo se pretvorio u rupu odkako su pocveli prihvacati pojedine u velikom broju da ih kulturno obogate

VL
ZI
zimerman
04:32 19.06.2018.

Rani osamdesetih sam citao u novinama, kako ljudi u Švedskoj nikad ne zaključivanju svoje stanove i auta ...,bila je država snova. Prihvaćanjem multikulturalnosti Švedska je postala država broj jedan u svijetu po silovanjima, da dobro ste pročitali ..DRŽAVA BROJ JEDANDAN U SVIJETU PO SILOVANJIMA. Imigranti koje su Šveđani primili nahranili ,obukli ,dali im sve besplatno ,da ti isti migranti su naselili toplije krajeve Svedske i protjerali su Svedjane na sjever gdje je zima 12 mjeseci u godini. Žalosno je to ,što se sve to nastavlja ljevičari su uništili Švedsku. Ljudima je oduzeta sloboda govora jer svaka riječ rečena protiv imigranata smatra se rasizmom , islamofobijom itd.

VL
AA
aabbcc
15:06 19.06.2018.

Mala privreda, sitni poslodavci koji svoje racune utjeruju revolverima na ulici.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.