Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tvrdi da je nevin
Povratak na članak

Švedska obustavlja istragu o optužbama za silovanje protiv Juliana Assangea

Zamjenica glavnog tužitelja Eva-Marie Persson kazala je da su dokazi koje je iznijela podnositeljica tužbe bili smatrani vjerodostojnima i pouzdanima, ali nakon gotovo deset godina sjećanja očevidaca su izblijedjela.

Komentari 12

DU
Deleted user
20:19 19.11.2019.

Švedska ???? Pojam libtard -ljevičarske demokracije tj. licemjerja i fašizma .....sjećanja očevidaca su izblijedjela aaaahhhaa hh a ...otud valjda i ona ,,,,,,nema fašista do libtard fašista ... hhhrkkkk pljuc

VL
DI
Diesel
17:36 19.11.2019.

Deset godina proslo i sve od pocetka je bila laz. Sedam godina su ga drzali zatvorenog u sobi kao psa, a i sad je zatvoren. I sto sad sa tim trebama? Treba li njih poslati 7 godina u zatvor?

VL
DU
Deleted user
18:36 19.11.2019.

Pa naravno da nije kriv !!!!!

VL
Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
18:20 19.11.2019.

Lažna optužba bez kazne, sad mi je jasno zašto je božica Pravde slijepa i sretni su nevini koji osjete njen dodir....

VL
DU
Deleted user
18:35 19.11.2019.

da im nema migranata, Šveđani bi izumrli.. zbog tvz.demokracije, moraju pisati molbu da im žene daju malo pice .. ups, neću po Vuku..... pizze..

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
22:02 19.11.2019.

Nije to nista, jos ga ceka americka tamnica.

VL
TO
Toni66
00:44 20.11.2019.

To se na Balkanu nebi moglo nikako odigrati dogoditi jer bi svi skočili na suce i počeči bi naši novinari masovnu plačenu propagandu i njihove presude , da sud nebi imao šanse da ne osudi "silovatelja". Jer znamo kako see to radi kad seljak pomiluje crnkinju po stražnjici to je teško balkansko silovanje ..... Dok sa Lovinski zna cijeli svjet od Klintona uopćre nije bilo sexa cijelo vreijeme samo obićno dragovočjno dudlanje djevojke ....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.