Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ruski disident
Povratak na članak

Švedska i Francuska potvrdile njemačke nalaze: Aleksej Navaljni otrovan je novičokom

Ova izjava dolazi nakon što je Berlin prijavio taj slučaj Organizaciji za zabranu kemijskog oružja

Komentari 7

Avatar Čepiga.
Čepiga.
11:33 14.09.2020.

Kakva je to država koja truje vlastiti narod?

VL
Avatar dmitarXX
dmitarXX
11:35 14.09.2020.

I što će te sad?

VL
SI
sisavac
06:19 15.09.2020.

Ako su poslali otrov, onda su laboratoriji i morali potvrditi otriv. Što mi znamo što su poslali? Nek rusima pošalju dokumentaciju, dokaze, materijal. Nitko iz aviona, tuskog i njemačkog, nitko od bolničara, doktora, rusa i nijemaca, nema problema zbog ot Rova niti su im na tijelu i odjeći nađeni tragovi otrova. Ovo je još jedan slučaj skripal. Jedan od najjačih bojnih otrova, a svi prežive. Neki čak i nestanu.. I uvijek je trovanje razlog produžetka sankcija... Ili novih zabrana. Teško se braniti od optužbi u ovakvim slučajevima. Ključni motiv nije kao bitan, što netko dobiva uklanjanjem blogera... Nebitan u ruskoj politici.

VL
AA
aabbcc
21:15 14.09.2020.

Da je on otrovan bio bi spaljen i vec bi ga i Pop zaboravio.

VL
IT
I-To
11:30 14.09.2020.

Na hvala Bogu još sam se bojao da neće možda drugačije biti .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.