Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanima je povijest

Šveđanka skupljala kosti i koristila ih kao seksualne igračke

seks
Arhiva VL
20.11.2012.
u 14:38

Policija je uhitila Šveđanku nakon što je u njezinu stanu pronašla ljudske kosti, a optužena je da ih je upotrebljavala kao seksualne igračke. Ona tvrdi da ih je skupljala iz hobija i zato što je zanima povijest.

Policija je uhitila Šveđanku nakon što je u njezinu stanu pronašla ljudske kosti, a optužena je da ih je upotrebljavala kao seksualne igračke. Ona tvrdi da ih je skupljala iz hobija i zato što je zanima povijest.

Protiv žene je u utorak podnesena optužnica zbog "povrede mira pokojnika", piše Local. Tužiteljica Kristina Ehrenborg-Staffas nije rekla kako je žena uspjela skupiti gotovo cijeli kostur, no potvrdila je da je kosti koristila na "neetičan način". Vjeruje se da je žena kosti koristila za seksualno zadovoljavanje.

Kao što neki skupljaju poštanske marke

Među dokazima koje je tužiteljstvo pokazalo na konferenciji za novinare bili su i CD-i na kojima je pisalo "Moja nekrofilija" i "Moje prvo iskustvo" na kojima se nalazi velik broj dokumenata.

Žena je tvrdila da joj je motiv za skupljanje kostiju bilo zanimanje za povijest i kako je to isto kao kada netko skuplja poštanske marke. Tužitelji su izjavili i da je žena kosti prodavala putem interneta.

Susjedstvu se hvalila da ima mrtve ljude

Neobičan slučaj privukao je pozornost policije kada joj je dojavljeno da se čuo pucanj iz njezina stana. Navodno se žena djeci iz susjedstva hvalila da u stanu čuva mrtve ljude. Policajci su u rujnu ušli u stan te su odmah u dnevnoj sobi pronašli noževe i kosti. Prvo je uhićena zbog sumnje u ubojstvo da bi potom bila optužena za "povredu mira pokojnika". Dvije godine zatvora najviša je kazna koju može dobiti.

>>Nogometna utakmica nije izgovor za seks na javnom mjestu!

Komentara 1

Avatar sjeverozapad
sjeverozapad
14:49 20.11.2012.

Razumljivo-kosti su tvrde i rijetko omekšaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije