Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smjernice
Povratak na članak

Svećenici očevi morat će napustiti Crkvu i brinuti se za dijete i majku

Svećeničkoj djeci uskraćena su temeljna ljudska i građanska prava: pravo znati tko su im roditelji, pravo na uzdržavanje, pravo na nasljeđivanje, ali i pravo na kontakt s ocem

Komentari 13

JL
je'l to moguće
03:50 06.03.2019.

Razgovaraju dva popa. Kaže prvi: ¨Što misliš, hoće li uskoro ukinuti celibat?¨ Kaže drugi: ¨Ja mislim da mi to doživjeti nećemo, ali mogla bi naša djeca.¨

VL
AA
aabbcc
23:33 05.03.2019.

brinuti se za dijete i "majku" ? _ ovo drugo ako je majka maloljetna i obrnuto.

VL
JU
junkerovkaputzapovlačenje
08:03 06.03.2019.

vraga će se oni brinut.da su se htjeli brinut onda bi se oženili i imali obiteljski život a ne ovako.osobno znam 10 svećenika koji imaju djecu,pisao sam nadležnim biskupima,nisu se udostojili ni odgovoriti. a znam i zašto,svi ,,normalni,,svećenici braću uhljebili u državne službe i biznise s državom a zauzvrat ekonomska vijeća podredili hdz-u a oltar pretvorili u radio milevu za kopala i ekipu,pa nema razlike između propovjedi u crkvama i kopalovih trolova., kad bi se potjeralo ove perverznjake oni bi počeli pričati o ovome što rade ,,normalni,, a to im ne odgovara.

VL
FU
furest
22:39 05.03.2019.

zasto bi oni morali napustit crkvu a homici ostati ,zar nebi trebalo biti obratno

VL
AA
aabbcc
12:56 06.03.2019.

Kako ih nije sramota ? Oni bi da na racun jednog djeteta kod Boga izbore dozivotno porodiljsko osustvo od bozije sluzbe !

VL
Avatar crvenikartonzbogistine
crvenikartonzbogistine
23:50 05.03.2019.

a zasto svecenici koji vole zene (pa i tudje) ne koriste kondome ? Barem tada ne bi bilo djece o kojoj se moraju da brinu.

VL
LI
liliZG
16:41 06.03.2019.

Obično ta djeca imaju oca na papiru a njihov pravi otac -svećenik im postane kum.. i problem riješen.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.