Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
investicija

Svečano otvorena nova šetnica uz Vuku: Projekt vrijedan 11 mil. kn

vukovar šetnica (1)
Foto: Branimir Bradarić/VLM
1/4
05.10.2013.
u 16:00

Šetnica uz Vukovaru građanima nudi 2,5 kilometra šetnice kao i kilometar biciklističke staze ali i dječja i sportska igrališta, skate park, stolove za stolni tenis, šah za igru na otvorenome…

VUKOVAR – Gradonačelnik Vukovara Željko Sabo i predstavnik Hrvatskih voda Krešimir Šlafjauzer otvorili su danas u Vukovaru novoizgrađenu šetnicu uz Vuku.

Investitor radova, koji su vrijedni gotovo 11 milijuna kuna, je Grad Vukovar pri čemu su Hrvatske vode platile polovicu iznosa. Šetnica uz Vukovaru građanima nudi 2,5 kilometra šetnice kao i kilometar biciklističke staze ali i dječja i sportska igrališta, skate park, stolove za stolni tenis, šah za igru na otvorenome… Tijekom izvođenja radova postavljeno je i 150 rasvjetnih tijela, 51 unikatna klupa, 33 koša z otpatke, pet stolova s klupama uz roštilj, odbojkaško igralište za odbojku, boćalište…

- Ovo nije kraj jer planiramo i dalje s radovima. Izgradit ćemo uzvodno na rijeci Vuka i jednu branu i urediti a sve s ciljem i da tijekom ljetnih mjeseci vodostaj Vuke bude viši i lijep za gledanje. Uredit ćemo i obalu Dunava od Luke Vukovar do Vučedola, otok sportova, izgraditi novu zimsku lučicu… Niz je i drugih projekata, a sve sa osnovnim ciljem da Vukovar bude što ljepši, rekao je Sabo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije