Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska vojska

Svečana prisega dragovoljnih ročnika u Požegi

Prisega ročnika u Požegi
08.05.2010.
u 13:02

- Ovaj naraštaj će afirmaciju doživjeti u NATO sustavu s najsuvremenijim vojskama svijeta - kazao je izaslasnik Ministra obrane N. Smolčec

Požega - Dvjesto dvadeset devet ročnika iz cijele Republike Hrvatske među kojima i 29 žena svečano su prisegnuli u Središtu za temeljnu obuku Hrvatske vojske u Požegi. Svečanosti je nazočilo više od 300 prijatelja i rodbine vojnika, te čelnici Požeško-slavonske županije i Grada Požege kao i predstavnici vjerskog života i udruga iz Domovinskog rata. Ročnicima je čestitao i zapovjednik Središta pukovnik Robert Krnčević.

- Ovaj naraštaj će punu afirmaciju doživjeti u NATO sustavu zajedno s najsuvremenijim vojskama svijeta - kazao je u čestitci izaslasnik Ministra obrane Nenad Smolčec, ravnatelj Uprave za ljudske resurse.

Izaslanik Glavnog stožera oružanih snaga Republike Hrvatske zapovjednik kopnene vojske general pukovnik Mladen Kruljac je čestitajući istakao da međunarodna suradnja i zajedničko djelovanju u NATO savezu doprinosi miru i sigurnosti na svjetskoj razini.

Komentara 17

NO
nora
20:36 08.05.2010.

bubitoma nemas pojma o cemu pricas,pa idi na neke lakse teme.

NI
ninaccc
21:42 08.05.2010.

Danas sam postala najponosnija seka na svijetu..... braco ponosim se tobom.....današnja prisega je bila nešto preljepo bili ste fenomenalni....ovom prisegom si pokazo da možeš i želiš i voliš svoju domovinu.....uz tebe sam i drž se bit češ pravi vojnik.... voli te i puno pusa tvoja seka...... kissacc

NO
nora
20:34 08.05.2010.

ma kakvu punu afirmaciju u NATO-u?? O cemu se to prica? Ljudi su se prijavili u tu vojsku jer nemaju posla a ne zbog NATO-a!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije