Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje Hrvatske

Svečana akademija u Domu Zrinski trajat će 78 minuta

'07.01.2011. Karlovac - Zupan Karlovacke zupanije Ivan Vucic urucio ugovore o stipendiji ucenicima i studentima.  Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL'
'Kristina Stedul Fabac/PIXSELL'
13.01.2011.
u 16:14

Želja je da predsjednik ili Vlada budu pokrovitelji te da na 20. obljetnicu dođu i veleposlanici zemalja koje su nas tog dana priznale

Velika nam je čast što će se središnja državna proslava obilježavanja Dana međunarodnog priznanja Hrvatske održati u subotu u Karlovcu. Program počinje u 10 sati u crkvi Presvetog Srca Isusova, gdje će svečanu misu predvoditi biskup Juraj Jezerinac. Slijedi svečani mimohod postrojbi do Doma OSRH Zrinski. Tamo će u podne početi svečana akademija, koja će trajati 78 minuta, najavio je karlovački župan Ivan Vučić.

Poziv je upućen svim državnim dužnosnicima, ali zasad se još ne zna tko će doći u Karlovac. Želja je da ta manifestacija postane tradicionalna, a pokrovitelji budu hrvatski predsjednik ili Vlada. Župan se nada da će se to dogoditi već sljedeće godine, za dvadesetu obljetnicu, te da će svečanost uveličati i veleposlanici zemalja koje su nas tog dana priznale.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije