Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBOLJI IZBOR

Dosta vam je udara na kućni budžet? Ove će cijene oduševiti i najizbirljivije

Foto: Shutterstock
1/12
23.08.2023.
u 12:39

Osim što imaju najbogatiji asortiman školskog pribora, sada imaju i 30 % popusta na više od 200 artikala u prodavaonicama i e-trgovini

Škola je počela, a bablje ljeto nas čeka. Visoke temperature, toplo more i ugodne rijeke mame na možda i produženi odmor. No datumi na kalendaru pokazuju da je počela nova školska godina pa je potrebno u potpunosti opremiti školaraca.

Anatomska torba od samo 750 g!

Najbolje i najjednostavnije je sve obaviti na jednom mjestu, a za to su najbolji izbor prodavaonice i web shop Narodnih novina. Narodne novine su najveći specijalizirani lanac dućana sa školskim priborom te nude najbolji izbor kompletne školske opreme po vrlo prihvatljivim cijenama, a trenutačno tamo traje velika akcija u kojoj je više od 200 artikala školskog pribora sniženo čak 30 %!

Vrijeme je novac, poznata je krilatica, a ona doista vrijedi jer kupiti sve na jednome mjestu velika je ušteda na vremenu. Sve potrebno imaju Narodne novine. I to toliko bogat i raznovrstan asortiman da će oduševiti i one najizbirljivije.

Među ostalim, u ponudi je veliki izbor pribora svjetski priznatih proizvođača – primjerice Herlitza, Mapeda, Jollyja, Schneidera, Koresa, Rebella, Edigsa i drugih. Za prvašiće je svakako najbitnija nova školska torba, koja mora biti anatomska, lagana ali čvrsta i vodonepropusna. Na torbi se ne treba štedjeti jer obično kupnja torbe sumnjive kvalitete rezultira kupnjom nove torbe kroz nekoliko mjeseci.

Foto: Narodne novine

Provjerili smo i u Narodnim novinama pronašli idealnu torbu za svakog prvašića: Herlitzov model Ultralight koji ima svega cca 750 grama, a sadrži glavni pretinac te džepove naprijed i sa strane. Torba je anatomska, s prozračnim leđima, ima refelktirajuće dijelove za sigurnost u prometu i ne propušta vodu. Ono najbolje je cijena: ovakva troba košta svega 37,51 €, što je definitivno najbolji omjer cijene i kvalitete. Ako tome dodamo Herlitz pernicu punjenu s 31 komadom pribora, koja sada na akciji košta samo 9,10 €, možemo zaključiti da će roditelji odlično proći s ova dva inače najskuplja dijela školske opreme.

Poseban pribor za ljevoruke

U ponudi su i torbe s kotačićima koje su vrlo praktične za učenike nižih razreda jer će se jednostavno knjige i ostali pribor "voziti" u školu i iz škole. U Narodnim novinama pronašli smo takvu torbu francuskog proizvođača Bodypack po cijeni od 52 eura: ima svjetleće kotačiće, teleskopsku ručku, dva pretinca i dva bočna džepa.

Narodne novine nude i bogat izbor školskog pribora za ljevoruke: od olovki do geometrijskog pribora, koji će olakšati školske dane djeci koja se koriste lijevom rukom.

Bilježnice A4 formata, s atraktivnim motivima na koricama, u Narodnim novinama se mogu naći već od 0,83 €. Osim toga, tamo se može naći izuzetno bogati izbor bilježnica, školski obrazca, olovaka, drvenih bojica, gumica, šiljila, vodenih boja, geometrijskih setova i doslovno svega ostalog potrebnog djeci u šklskim klupama.

Torbe i ruksaci za male i velike

Učenici viših razreda, kao i srednjoškolci, najčešće se odlučuju za ruksake. I ovdje možemo izdvojiti spomenuti Bodypack, čiji se ruksaci, koji imaju jamstvo 2 godine, mogu nabaviti već od 25,20 eura.

Za one koji ne vole gužve u dućanima i radije kupuju “iz naslonjača”, sav se pribor može naći u web shopu Narodnih novina: e-trgovina.nn.hr. Dostava im je besplatna za kupnju iznad 50 €, što znači da ćete za opremu školarca gotovo sigurno imati besplatnu dostavu.

Foto: Narodne novine

Plaćanje na rate, nagradna igra i loyalty program

Da roditeljima kupovina prijekopotrebnog pribora ne bi predstavljala prevelik udar na kućni budžet, plaćanje je moguće i na otplatu. Dodatna je pogodnost i nagradna igra s vrijednim nagradama: svaka kupnja školskog pribora u iznosu od najmanje 13,27 € (u prodavaonici ili web-shopu) može sretnicima donijeti putovanje u vrijednosti od 1.500 €, Sony PlayStation 5, tablet Samsung, električni romobil MS Energy m10, ali i poklon-bonove Narodnih novina.

Narodne novine imaju i svoj Loyalty klub koji omogućava skupljanje bodova te uštedu i na taj način. A školski pribor će sigurno trebati kupovati i tijekom školske godine, pa zašto ne iskoristiti pogodnosti kao član kluba vjernosti!

Sadržaj nastao u suradnji s Narodnim novinama.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije